изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:20 EEST
Силен снеговалеж в Добричка област, засега всички пътища са проходими при зимни условия    
НовиниВсички пътища в област Добрич са проходими при зимни условия, информираха от Областното пътно управление. Временно ограничение за автомобили над 12 тона е въведено по направлението Добрич – Силистра. Машини на пътноподдържащата фирма непрекъснато разчистват и опесъчават пътните отсечки заради обилен снеговалеж в почти цялата област.



От Областното пътно управление в Силистра са въвели ограничения за движението на автомобили над 12 тона от и за Силистра и по направленията Русе, Варна и Шумен. Най-много сняг има в Тутраканско, а  най-малко - в Дуловско.

Междувременно от Главна дирекция „Гранична полиция” чрез РДГП Русе разпространиха уведомление за постъпила информация от румънските гранични власти, че е обявен код „жълто“ за областите в северната ни съседка, граничещи с Република България. Става дума за областите Долж, Олт, Телеорман, Гюргево, Калъраш и Констанца.  Съобщението се отнася за периода от 14.00 часа  на 28.11. до 10.00 часа на 30.11.2018 г. Според Националната метеорологична администрация на  Румъния се очаква силен вятър със скорост 45-55, а на места и до 60 км/ч, както и интензивен снеговалеж – вечерта на 28.11. и в рамките на целия 29.11.2018 г.
https://dariknews.bg/regioni/dobrich/
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди