изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:41 EEST
ВАН ГААЛ: БАРСЕЛОНА НЕ ТРЯБВА ДА СИ ВРЪЩА НЕЙМАР    
СпортБившият наставник на Барселона Луис ван Гаал смята, че клубът не трябва да си връща бразилския нападател Неймар, който в момента играе за Пари Сен Жермен. Според холандеца Неймар е твърде голям индивидуалист и това му пречи да успее в Барселона.

 "Не мисля, че такъв развой би бил полезен за Барселона, но това си е мое мнение. Неймар все още е млад и може да се развива. Но първо трябва да се научи да бъде отборен играч", каза Ван Гаал пред испанска телевизия. "Мисля, че Неймар е твърде голям индивидуалист и в Барселона трябва да бъдат много внимателни, преди да решат да си го връщат обратно", добави още бившният мениджър на Манчестър Юнайтед. В последните дни изтекоха информации, че ръководството на Пари Сен Жермен е готово да се раздели с 26-годишния бразилец, за да избегне наказания от УЕФА за нарушаване на финансовия феърплей, а Барселона се появи като основен кандидат за подписа му.
Неймар игра за каталунците между 2013 и 2017 година, като записа 123 мача и 68 гола.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди