изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-30 @ 15:52 EEST
МАЙСКИЯТ БРОЙ НА БЪЛГАРСКИЯ PLAYBOY    
ОбществоМайският брой на българския Playboy, №26 поред, ще бъде в разпространителската мрежа на 23 април 2004, пeтък.

PLAYBOY.bg-sex.com

Звездата от корицата е Виолета Здравкова – Мис България 1999. Нейната сесия пред камерата на Васил Къркеланов е в стилистиката на сцена от филма “Американски прелести” – с безброй розови листенца около нея.
Момичето на месец май 2004 се казва Бисерка и е родена в Червен бряг. Ослепителната брюнетка работи във фирма за външна реклама, а в Playboy е представена като перфектната office girl. Сесията е реализирана в новата редакция на най-популярното българско списание, която се намира в бизнес център “Прима”.
В нашумялата нова рубрика на Playboy – Навигатор Звезди, водена от фотографа Дилян Марков, е представена ослепителната Мариела Миткова – продуцент и втори водещ на тв състезанието “Руска рулетка”.
Американският пикториъл в Playboy #26 представя американската топманекенка и актриса Рейчъл Хънтър, бивша съпруга на Род Стюърт.
Майското Playboy Interview е с легендата на Холивуд Джак Никълсън – трикратен носител на “Оскар” за главна мъжка роля и звезда на актуалния комедиен хит “Невъзможно твой”.
В рубриката “20 въпроса” гостува безпощадният репортер на “Господари на ефира” Дейвид.
Lifestyle-профилът в новия брой е на Мишо Шамара, който позира и за специална Playboy-сесия, обкръжен от три красиви момичета.
Сред най-интересните материали в майския брой на Playboy е специалният репортаж-пътепис от проф. Евгений Дайнов за Индия, в който той споделя не само туристически впечатления, но и прави типичните си политически и народопсихологически коментари и обобщения.
Статията “Поп-фолк и дарвинизъм” от Патриция Кирилова проследява видимата еволюция в начина на обличане и поведението на най-големите звезди на родния поп-фолк – Глория, Камелия, Азис, Ивана, Деси Слава, Кати и др.
Традиционната класация-таблица "9-те най..." представя най-лошите автомобили на всички времена. Позорните моменти в историята на автомобилната индустрия са подредени от експертите на списание “Форбс”.
В добилата голяма популярност рубрика “Паралели” се прави съпоставка между актрисите Моника Белучи и Анджелина Джоли.
 


Сходни връзки

МАЙСКИЯТ БРОЙ НА БЪЛГАРСКИЯ PLAYBOY | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди