изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 11:33 EEST
ОБРЪЩЕНИЕ    
Спортот инициативния комитет в защита на ПФК “Добруджа” към всички граждани, обичащи и милеещи за футбола в град Добрич

Скъпи съграждани,
След петгодишно мълчание дойде ред и ние да покажем, че не сме безразлични за футбола в града ни. Пет години бяхме лъгани от некомпетентни пришълци, ръководещи нашия отбор. Връх на това некомпетентство взе бруталното изгонване на треньор, който бе на крачка да вкара отбора там, където му е мястото, а именно в “А” група. Пет години един сервитьор в качеството си на президент и един безхаберен и незнаен изпълнителен директор ни заблуждават с обещания и лъжи. Къде остана “Малката Парма”, къде останаха евротурнирите, къде е реконструираният ни стадион? Лъжи и само лъжи, с цел облагодетелстването на собственото им материално състояние.

Дойдоха с обещание да правят футбол, а се оказа, ч е гледаме телевизия. Връх на наглостта им е писанията в медиите, че ще съдят един наш съгражданин, един народен представител, който десетки и стотици пъти е доказвал своята не само футболна обич към града ни. Ние го подкрепяме докрай и безрезервно с всички начини и методи, та дори те да са брутални. Дори да не е сега, все някога “пришълците” ще си отидат, а той остава тук - в “Добруджа”, и ще продължава да работи за нашия град. Знаем, че той е достатъчно богат и го прави от чисто сърце, а не както казват “смешните телевизионни босчета” комерсиално. С две думи - “Енчо, ние ти вярваме и сме докрай с теб”.

Скъпи съграждани, колкото думи, колкото изречения, колкото романи да изкажем и напишем, ще е малко за лъжите, обещанията и финансово користните цели на ръководството на ПФК “Добруджа”. Манипулирането на състезатели, треньори, доктори на отбора, манипулирането на бивши общински кадри свърши. Време е ние да кажем нашата дума. Време е цялото ръководство да има поне малко доблест и да си ходи.

Скъпи съграждани, както сами сме убедени, всичко продължително е отегчително, затова нашето обръщение няма да е толкова продължително. Ние сме кратки, а именно:
Искаме Илия Илиев - човекът, който винаги в критични за отбора моменти се е отзовавал и винаги е свършвал своята работа перфектно и до край. Илия Илиев, човекът, който е доказал своя професионализъм, човекът, който е доказал себе си.
Искаме Енчо Малев - човекът, който знае и може да управлява. Човекът, който се бори за благото на Добрич, за благото на Добруджа. Човекът, който може да обединява. Човекът, на когото благотворителността е известна на всички.
Искаме Величко, Роман и останалите футболни некадърници час по-скоро да напуснат пределите на Добрич и “Добруджа”.

Искаме да се обърнем към всички собственици на фирми, към всички бизнесмени, към всички арендатори и частни стопани - “Господа, искаме вашата достойна подкрепа. Знаем, че вие сте хората, които дават хляб на тоя град. Бъдете с нас и нека най-голямото от малките удоволствия, които имаме, а именно да ходим на стадиона с усмивка. Дайте възможност на децата, които обичат футбола да гледат мачовете на любимия си отбор с желание. Върнете публиката на стадиона. Вие го можете и само с вашата подкрепа ще изгоним натрапените ни лъжци и “Добруджа” ще си остане само на нас - Добруджанци.

Искаме Илия!
Искаме Енчо!
Искаме “Добруджа”!
Вън натрапници!
От всички 960 до момента подписали се и дали своя
глас в подкрепа на искането за незабавна смяна на ръководството и незабавно завръщане на Илия Илиев.

P.S. Инициативният комитет изказва своята благодарност към “Радио Добруджа”, “Дарик радио”, в. “Добруджанска трибуна”, в. “Нова добруджанска трибуна” за съдействието и точното отразяване на реалността около ПФК “Добруджа”.
Изказва благодарност към частното телевизионно каналче “Канал 3”, което се опитва да манипулира гражданите с лъжливите си излъчвания и коментари за майчинските грижи на сегашното ръководство към ПФК “Добруджа”.
 


Сходни връзки

ОБРЪЩЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди