изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-28 @ 20:13 EEST
КАК ДА КАЖЕМ "ОБИЧАМ ТЕ", ЗА ДА ГО ЧУЯТ?    
ЛюбопитноТези думи понякога плашат мъжете, сигурно им се струва прекалено обвързващи и задължаващи.....затова ето няколко начина да проникнат до сърцето му без да ги отхвърли:


В разгара на скандал - точно тогава се карате, дори си крещите, той се хваща за всяка една ваша дума и с нетърпение очаква всяко нещо което казвате, за да се захване за него.....след първите 5 минути от скандал вече се карате заради спора защото сте казали каквото сте имали да си кажете. "Изръсете му" точно когато ви се кара "обичам те". Веднага ще млъкне и 99% ще осъзнае какво значи това.
Докато заспивате - преди да заспим има един момент в които вече се унасяме, но още не спим дълбоко, тогава чуваме и асимилираме всичко около нас....но обикновено не реагираме, кажете му го в този момент така ще го чуе и ще заспи усмихнат....а когато се събуди.....
Когато ви говори на съвсем различна тема - разказва ви за нещо което е видял, прочел, чул, преживял, в такъв момент той говори неподправено и чистосърдечно - ако в такъв момент го прекъснете изведнъж с думите "обичам те" той ще усети, че о казвате защото тази неподправеност и той самия ви е пленила впечатлила. Това ще значи че обичате НЕГО самия.
По телефона - обадете му се на средата на работния ден и му кажете че му звъните само, за да чуете гласа му. След като затвори той положително ще мисли дълго върху спонтанното ви обаждане. Ще се усмихва сам на себе си дори да е най-неромантичния мъж на планетата, защото ще е чул тези думи без да ги е искал - Просто защото са истина.
След секс - доказано е че след секс мъжете Не мислят за нищо, т.е. думите ще погалят слуха им но ще изникнат в съзнанието им доста след това......в подходящия момент може би.
 


Сходни връзки

КАК ДА КАЖЕМ "ОБИЧАМ ТЕ", ЗА ДА ГО ЧУЯТ? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди