изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:51 EET
БАНДИТСКА ВОЙНА В СОФИЯ    
Ред и сигурностУбити и ранени в кафе "Арт Декор" в столицата

В момента на убийството в кафе "Арт Декор" са се намирали само Димитър Христов, известен като Митко Малкия, Живко Иванов и Калоян Светославов, които загинаха заедно с него. Останалите двама са Стефан Колев и Владимир Гаманов, които в момента са в тежко състояние в "Пирогов". Около час, след като те са пристигнали в кафенето, пред заведението е спряло Ауди, от което слезли двама свещеници, разказаха хора от персонала на комплекса. Веднага след като са изкачили стълбите към втория етаж е започнала стрелба, малко по-късно двамата са се върнали обратно и са заминали с Ауди-то, което в момента се издирва от полицията. Стефан Колев е откаран в Пирогов от управителя на заведението, а Владимир Гаманов - от "Бърза помощ". Останалите трима са били убити на място. Намерените гилзи са от пистолет, но в момента все още се уточнява видът на оръжието, съобщиха от полицията.

***************

Освен Димитър Христов Малчев, на 35 години, известен като Митко Малкия при стрелбата в кафе "Арт Декор" на Симеоновско шосе са убити още 39-годишният Живко Иванов и 24-годишният Калоян Светославов, съобщи репортерът на Агенция "Фокус" от мястото на събитието. Двамата ранени при стрелбата са Стефан Колев на 27 години и Владимир Гаманов на 29 години. Те са откарани в много тежко състояние в "Пирогов". В момента са в операциона зала. И двамата са ранени в стомаха, заяви за "Фокус" д-р Спас Спасков, директор на института за спешна помощ "Пирогов".

***************************

Димитър Малчев, известен като Митко Малкия е убит при стрелбата в кафене "Арт Декор", заяви за Агенция "Фокус" генерал Румен Стоянов, директор на СДВР. Полицейски фотограф е съобщил, че вътре има три трупа, съобщи репортерът на Агенция "Фокус" от мястото на събитието.
В момента на мястото на престъплението се провежда оглед, съобщи генерал Стоянов.
Димитър Малчев се смята, че е дясната ръка на Златко Баретата. Замесен е в грабежи, кражби на коли и наркотици.
Сигналът за стрелабата в комплекс "Арт Декор" на Симеоновско шосе е получен в СДВР в 13,20 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. По първоначални данни двама неизвестни, облечени като свещеници, влезли в заведението, започнали да стрелят, след което избягали в неизвестна посока с автомобил. По първоначална информация при инцидента има трима убити, в "Пирогов” са откарани двама ранени. Самоличността на останалите две жертви се изяснява. На място работят екипи на СДВР, районът е отцепен, извършват се огледи.

*********************************************
Трима души са убити в кафене "Арт Декор" на Симеоновско шосе, съобщи репортер на Агенция "Фокус" от мястото на събитието. Нападателите са били облечени като свещеници.
В стрелбата на Симеоновско шосе е замесена групата на Димитър Малчев, който се смята, че е дясната ръка на Златко Баретата. Замесен е в грабежи, кражби на коли и наркотици, съобщиха за "Фокус" източници от полицията.
Районът е отцепен, на мястото са пристигнали няколко полицейски микробуса и линейки. Пристигнала е вече и част от следствената група.
До този момент на журналистите се отказва всякаква официална информация.
В момента на мястото на инцидента е главният секретар на МВР ген. Бойко Борисов и директорът на СДВР генерал Румен Стоянов.
Двама души са приети в тежко състояние в институт "Пирогов", каза за Агенция "Фокус" д-р Спас Спасков, директор на института. Единият е прострелян в корема, в много тежко състояние и в момента се подготвя за операция, каза д-р Спасков.

ФОКУС/НДТ
 


Сходни връзки

БАНДИТСКА ВОЙНА В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди