изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:04 EEST
ПОБЕДИТЕЛКАТА В КОНКУРСА НА “ПЛЕЙБОЙ” Е ЛЮБИМКА НА МОДНИТЕ ФОТОГРАФИ    
Мис & МистърСпециално за "Нова добруджанска трибуна" от Balkan Media Agency, Ваня Милчева: Мадлен Пенева снима гореща фотосесия по бански в италианския град Бриндизи

Чаровната победителка в конкурса “Плеймейт”, организиран от издателите на най-мъжкото списание у нас – “Плейбой”, е само на 18 години, но вече има сериозни постижения на модния подиум и пред обектива на фотографите, заявиха днес пред Balkan Media Agency букерите на най-голямата агенция за манекени и фотомодели у нас “Визаж”. Мадлен Пенева, която осребри перфектните си мерки (91–60–90) и ръст 177 с чисто нов кабриолет “Мазда”, е поредният успешен модел на “Визаж”, който е на път да покори световните модни подиуми. Откритието на модната агенция вече е обиколило Милано, Рим, Париж, Ню Йорк, където представя колекциите на световноизвестни дизайнери и фирми. Колежките й от “Визаж” я определят като темпераментна, амбициозна и чаровна, и скрито й завиждат за успеха на приключилия неотдавна конкурс за момиче на “Плейбой”.

Мадлен е типичен представител на зодия Риби. Родена е на 17 март 1986 г., а най-близките й приятелки във “Визаж” твърдят, че е безстрашна и не се бои да се гмурне в дълбоките води на професията. С пословичната си упоритост Мадлен сама си е извоювала привилегията да бъде едно от най-красивите лица на родната модна сцена. От най-ранно детство е изваяла фигурата си с балет, сега тренира усилено във фитнеса и глези тялото си с последните достижения на козметиката.

Фотографите, с които е работила, я смятат за своя любимка, защото Мадлен умее да покаже най-доброто от себе си пред обектива. За разлика от повечето модели, тя използва целия арсенал на женския си чар, знае как да застане, за да подчертае достойнствата на перфектната си фигура, но и как да погледне, за да може камерата да улови специфичния блясък в очите й. Заради способността си да омагьосва обектива на камерата Мадлен получи поредния си бляскав ангажимент в странство. Престижното италианско списание “Бос” я покани да заснеме предизвикателна фотосесия. В южния град Бриндизи момичето на “Плейбой” ще грейне в реклама за бански костюми и официални дрехи и ще посее завист в сърцата на италианските си колежки.
 


Сходни връзки

ПОБЕДИТЕЛКАТА В КОНКУРСА НА “ПЛЕЙБОЙ” Е ЛЮБИМКА НА МОДНИТЕ ФОТОГРАФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди