изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 12:29 EEST
СКАНДАЛ: ДОБРИЧ МОЖЕ ДА ОСИРОТЕЕ И ОТКЪМ ФУТБОЛ    
Спорт Величко Найденов: Има общински съветници, коиот живеят преди 9 септември 1944 г. Моят съвет е да погледнат календара


Вчера отборът на “Добруджа” проведе две занимания с акцент върху игровите упражнения. Тренировките се водят с чисто нови топки последен модел “Селект”. Макар и на инжекции, в заниманията се включва Венци Желев. Не е готов за пълноценни изяви Сунай Мехмед. Възстановен е Ангел Кънчев, научи НДТ.
За днес е предвидена тренировка за 18 чака, утре по същото време в Албена е контролата с израелския Рамат Ган. Тази проверка ще бъде и генерална репетиция за добричлии преди стартиращото следващата седмица първенство. Според треньора Валентин Пейчев, настроението на футболистите е минорно след решенията на общинските съветници и се усеща напрежение в тренировъчния процес. “Това според мен идва в неподходящ момент. Ще направя всичко възможно, за да не даде отражение в домакинските мачове с Локомотив /ГО/ и Академик /Св/. Поредното доказателство, че общинските съветници на Добрич не искат да има футбол в града е, че по време на последната сесия за половин час не споменаха нито веднъж думата футбол. Те мислеха само за пазара и как да прибират парите от него. Не говореха за футбол, нито обсъдиха декларацията на футболистите, не бе разискван и скандалният въпрос къде “Добруджа” ще играе мачовете си, след като ХЕИ реши да затвори стадион “Дружба”. Следващата седмица започва шампионатът, а по традиция в навечерието на футболното първенство “Добруджа” е разтърсвана от интриги и скандали. Вместо да седнем на една маса и заедно да обсъдим проблемите, от 6 месеца футболния отбор е пред непрекъснати атаки. Сега сме пред дилемата да играем в Албена или да разтурим “Добруджа”, която е с 85-годишна традиция”, заявиха вчера от ръководството на отбора.
Председателят на НС на ПФК “Добруджа” АД Величко Найденов вчера в интервю по радио “Добруджа” заяви: “Има интерес на общински съветници, които правят и невъзможното, за да пречат и заблуждават останалите съветници в тази насока. За радост, има закони в нашата държава, които ни позволяват да си вършим работата. Техните интриги няма да доведат до нищо. До преди 48 часа от нас зависеше дали ще започнем шампионата. Сега не, защото стадионът се спира умишлено. Проведох няколко разговора с ХЕИ. Попитах ги какво трябва да направим, за да играем мачовете си в Добрич? От там получих отговор, че нищо не зависи от тях дори и да ремонтираме съблекалните навреме. Затова сега се опитваме да лицензираме стадиона в Албена, където да играем. Имам чувството, че някои общински съветници в Добрич живеят преди 9 септември 1944 г. Моят съвет е да погледнат календара”.

НДТ
 


Сходни връзки

СКАНДАЛ: ДОБРИЧ МОЖЕ ДА ОСИРОТЕЕ И ОТКЪМ ФУТБОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди