изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 07:54 EET
ТАТУИРОВКИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ    
Любопитно  Когато се влюбят, холивудските звезди имат навика тутакси да си избодат по някоя и друга татуировка – ей така – да се знае за какво става дума и в банята.



 

Когато се влюбят, холивудските звезди имат навика тутакси да си избодат по някоя и друга татуировка – ей така – да се знае за какво става дума и в банята. Нашето проучване разкрива как се справят знаменитостите, които продължават да си носят „милите” спомени, дълго след като са се разделили с партньорите си.

Парис Хилън упорито се дърпаше, но накрая – точно две седмици преди да се разделят,  все пак се реши и татуира името на интимното си другарче Ник Картър на задника си. Не сме го виждали не Ник Картър, а надписа), но четохме за него в New York Post.

Майката на две дечица, Памела Андерсън, промени татуирания надпис на пръста си от "Tommy", по името на бившия й съпруг Томи Лий, на "Mommy" – дали от уважение към майка си или към себе си, можем само да гадаем. Лий изглежда все още носи името на Памела изписано там, където го виждат само много близките му приятелки и той. Като че ли такава жена може да се забрави...

През 1991 по-младия и по-глупав тогава Джони Деп татуира "Winona Forever"  - Уинона (Райдър) завинаги на горната част на дясната си ръка в чест на тогавашната си приятелка. След като двамата се разделиха, известният с честността си Джони промени надписа на "Wino forever" (Алкохолик завинаги).

Палавата Дрю Баримор днес носи на тялото си ангел, той пък носи кръст, само и само да скрие едно красиво изписано "Jamie" -- името на бившия й приятел Джейми Уолтърс.

Холи Бери направи подобна грешка с бейзболната звезда и бивш неин съпруг Дейвид Джъстис. Името му – което беше татуирано на дупето й, къде другаде – днес, след скандалният им развод, е прикрито с голям син кръг.

Звездата от Tomb Raider Анджелина Джоли носеше мащабен надпис в прослава на любовта си към Били Боб Торнтън на лявата си ръка, но сега там -както имате възможност да се убедите от снимките, е останал само един недохранен дракон. Нежното име „Били Боб” е татуирано и на още едно място (доста интимно е и се извиняваме, обаче няма да ви го покажем), но близки на актрисата твърдят, че никаква болка няма да я спре да изтрие и него (и може би да напише Mommy?).

А една друга почитателка на боди-арта, актрисата Алиса Милано, която има разпятие на глезена си, с логото SRW - по името на бившия си годеник Скот Улф, днес прпедпочита да обяснява, че надписът означавал съвсем друго.
"Казвам на хората, че означава 'Some Rad Woman' – (нещо като Доста прекрасна жена).Което си личи и без татуировки.

ВЛЕЗ В ТАЗИ СТРАНИЗИ И ВИЖ НАКУП ТАТУИРОВКИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ

http://life.dir.bg/newlife/stars/stars.php?sid=1279#stars

 


Сходни връзки

ТАТУИРОВКИТЕ НА ЗВЕЗДИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди