изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 05:29 EEST
КИТАЙ ВЛИЗА В… СЪРЦЕТО НА ДОБРУДЖА    
НовиниПредставители на китайския град Голмуд се срещнаха вчера с бизнесмени от Добрич. След това кметовете на двата града подписаха споразумение

Делегация от китайския град Голмуд бе вчера на посещение в Добрич. Кметовете на двата града подписаха споразумение за разширяване на сътрудничеството между Добрич и Голмуд.
Преди това в Търговско-промишлената палата се състоя среща между представителите на китайската делегация и бизнесмени от Добрич. На нея присъства и кметът Детелина Николова.
Кметът на Голмуд г-н Дю представи китайския град. Той обясни, че площта на Голмуд възлиза на 120 хиляди квадратни километра. Местното правителство има голямо влияние в региона и връзки с някои от съседните държави. "Вярвам, че сътрудничеството между нашите два града ще е добро начало за развитието им - за подобряване на отношенията между Китай и България в областта на икономиката, културата, образованието, спорта" - подчерта г-н Дю. Китайската делегация бе донесла и компактдиск с кратко представяне на град Голмуд, както и брошури, в които са описани различни проекти.
Присъстващите представители на бизнеса от Добрич представиха бранша, в който работят и своите виждания за бъдещо сътрудничество с Китай.
 


Сходни връзки

КИТАЙ ВЛИЗА В… СЪРЦЕТО НА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди