изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:48 EEST
Разстреляха директорка от Агенция "Митници" и шофьора й    
Ред и сигурност

45-годишната Шинка Манова, бивш началник на митницата в Горубляне, и нейният шофьор, който е на 25 г., бяха застреляни в София, на улица \"Деян Белишки\", в джип \"Тойота\", съобщиха от МВР.



Шофьорът е починал на път за болницата, а Манова - на място в джипа, който е собственост на фирма на името на бившия й мъж. Шофьорът отскоро е работел при нея.

Мястото, където е извършено убийството, е отцепено и се извършва оглед.

Очевидци разказаха, че по джипа е стреляно три пъти, след което мъжът, управлявал автомобила, загубил управлението и колата се е забила в близкия блок.

Убитата Шинка Манова от две години работи като директор на дирекция \"Последващ контрол\", обявиха от агенция \"Митници\". В регистъра \"Апис\" името й фигурира и в управата на сдружение \"Футболен клуб Искър\".

Всяка сутрин към 9 тя излизала от дома си и с джипа, в който бе простреляна днес, собственост на дъщеря й, е била откарвана до работата.

25-годишният шофьор, също убит тази сутрин, е работел във фирмата на бившия съпруг на Манова. По данни на полицията името му е Йордан Герговски, той е криминално проявен и осъждан за побой

http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Разстреляха директорка от Агенция "Митници" и шофьора й | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди