изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:26 EEST
Пуснаха Интернет наръчник за свалячи    
ЛюбопитноЖенските списания са пълни с какви ли не съвети за това какво трябва да правят представителките на нежния пол, за да завъртят главата на мъжкарите. Но в нито едно мъжко издание няма информация какво да прави силният пол, за да омае представителките на нежния.

Е, тези дни сайтът www.ivilage.com отвърна на удара и пусна в Мрежата първата част на онлайн наръчник на сваляча! Най-интересен в случая е фактът, че изданието е подготвено изцяло от... жени, тъй като за това е нужна проницателност, недостъпна за силния пол.

Първата част на изданието, озаглавена “Как да се целуваме най-добре”, е насочена както към мъжете, които срещат проблеми в общуването с жени, така и към онези, които просто искат да са номер едно!

Сигурно или не, първата целувка върху женските устни е начин да привлечете вниманието на дамата, да й покажете своя чар, а какво по-добре от това да знаете как точно една жена иска да бъде целувана!

Ако направите всичко както трябва, то със сигурност всяка жена ще се остави в ръцете ви – по всяко време и на всяко място. Целувката е прелюдия към онова, което следва и вие, мъже, със сигурност трябва да покажете на своята партньорка, че сте отлично подготвени за продължението!

Целувката е не само сладострастие, не само изкуство, тя е и най-прекият път към откриване на истинската любов. За добрата целувка са нужни интензивни упражнения, съвършена техника и специално отношение към човека отсреща. Вижте тънкостите, описани по-долу и се подгответе за следващата си среща.

Определяне на темпото

Правило номер едно на добрите целувачи – определяне на темпото. Най-добрите любовници на света са истински майстори на това. Те знаят как да извадят на показ най-нежната страна на целувката, леко да докоснат устните на дамата си, да покажат пределно ясно какво точно искат. Много важно е да се открие и следва вярното темпо - така че то да съвпадне с това на партньорката и да й се хареса.

След това от вас, мъже, се иска само едно – задушете “жертвата” и я “убийте” на място! Е, все пак следете от време на време за пулс и ако половинката ви има сериозни проблеми с дишането – обадете се на Бърза помощ. Ако проблемите й с дишането са все още леки – смело преминете към фаза две!

Механика на добрата целувка

Знайте, че всяка дама има свой стил и търси нещо различно. Този стил се развива като комбинация от нейните физиологични потребности и уникалното й излъчване. Оттук нататък, всичко зависи от дължината на вашия език, от нивото на вашата сексуална агресия, както и от чувствата ви спрямо мацката срещу вас.

Най-просто казано, механизмът е следният - наклонете глава на една страна, разтворете устни и пъхнете език в устните на партньорката си, след това направете “сондаж” на това какво има там! Не забравяйте, че трябва да дишате единствено през носа! Веднъж усвоили този механизъм, за вас е просто въпрос на време да експериментирате с тази техника и да я усвоите до съвършенство!

А ето и два заслужаващи уважение експеримента, които непременно трябва да опитате!

Енергична френска целувка

Моля, не бъркайте с родната представа за “френска” целувка!

Когато силно желаете своята дама и тя силно желае вас, със сигурност тази целувка ще предизвика страстни копнежи и изгарящи желания! И така, започваме... Езикът ви е където трябва, започвате целуването бавно, много бавно! Въртете непрестанно езика си в кръг около този на партньорката, като в същото време се опитайте да го вкарвате навътре и бързо изкарвате навън, навтъре – навън, навътре –навън...

Направете всичко това в обратен ред, след това наклонете глава на другата страна и повторете упражнението. Поиграйте си, като захапете нейния език и завършите с лекооблизване на устните й. Измислете различни варианти на тази основна схема – те със сигурност могат да бъдат безкрайни!

Сдържана френска целувка

Този тип целувка е насочена към дами, които се нуждаят от предварителна нагласа, ласкателство и повече ухажване. Започнете по позната схема, след това с върха на вашия език докоснете нейната горна устна, после я целунете леко и спокойно, но без език!

Бавно и нежно опитайте същото и с долната устна, след това приближете устните си върху нейните и бързо ги отдалечете. Погледнете съблазнително пратньорката си в очите – визуалният контакт ще учести нейното дишане. Засилете напрежението, като добавите лека въздишка или сдържан стон.

Накрая просто успокойте своя език между нейните устни и бързо го извадете, продължете с престорената свенливост. Сега настъпва момент за отрепетираната вече енергична френска целувка.

Редувайте наученото, докато оставите партньорката си без дъх – вече сте способен на това!

А ето и няколко “горещи” филма, които могат да ви помогнат в уроците!

Гледайте Том Круз в “Джери Магуайър” и ще научите какво точно е целувка за лека нощ, класическа мръсна целувка ще ви покаже Патрик Суйзи в лентата “Дух”, а от Анди Гарсия ще разберете какво е усещането да целунеш непозната дама, ако гледате “Когато един мъж обича една жена”.

Юрий Синьовски

http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Пуснаха Интернет наръчник за свалячи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.63 секунди