изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-19 @ 14:09 EEST
Избраха най-ексцентричните знаменитости    
Любопитно

 Юрий Синьовски: Всеки, който следи отблизо поведението на звездите знае, че има една много тънка линия, която отделя невинната ексцентричност от истинската лудост. От причиняващото гадене парадиране, до кошмарни прищевки и маниакални депресии – какво ли не е присъщо на известните.



Индустрията на забавлението е пълна със списъци на първокласни знаменитости, които са мили и очарователни. Други сякаш правят всичко възможно, за да се покажат като най-големи досадници и стремглаво се спускат надолу...

Невинни на пръв поглед гафове и капризи бавно, но сигурно рушат репутацията на знаменитостите - при някои направо катастрофално. Ето и един бегъл поглед върху най-капризните звезди и техните ексцентричности, класирани от списание “W”.

5. Брайън Уилсън

“Моторът” на легендарните “Бийч бойс”, човекът, който стои зад успехите на групата, е истински гений на рокендрола. Главозамайващият успех на бандата обаче му докарва само дълбока депресия. Уилсън посяга към алкохола и леката дрога, пуши и по шест кутии цигари на ден.

Странностите в поведението му са много, но легендарен става неговият коронен номер – “Мистър Сандвич”. Веднъж в луксозен ресторант Брайън намазал обилно цялата си глава с масло, напъхал я между две филийки хляб и предложил “сандвича” на приятелите си. Дълги години “Мистър Сандвич” шашкал посетителите на луксозните заведения из цяла Калифорния.

4. Уитни Хюстън

Всичко започва като в приказките – супермоделът пробива и в музикалния бизнес, превръща се в попдивата на 80-те. Животът на Уитни е бляскав и разкошен... до момента, в който е заловена заедно със съпруга си Боби Браун на летището в Хавай с един куфар марихуана! Едва тогава става ясно, че звездата има проблеми с наркотиците. Следва дълго лечение и Уитни е почти забравена.

По време на интервю за “изчистване на имиджа” през 2002 г., поп дивата споделя пред милиони фенове по цял свят : “Когато един човек, какъвто е моят дилър, направи толкова много пари от мен и мои познати, то би трябвало той вече да ми дава дял от парите, които изкарва! Сега е моментът да му поискам и разписка за 730 000 долара – точно толкова е стойността на всички наркотици, които съм купила от него!”.

3. Марая Кери

Поп-сензацията на 90-те наистина знае как да се радва на живота. Най-продаваната жена изпълнител в историята на музиката обаче понякога изненадва с поведение, което често се оказва пагубно. Автобиографичният филм на Марая Кери – Glitter, се проваля с гръм и трясък и тя по спешност бе настанена в психиатрична клиника.

Веднага след като излиза, Кери едва не набива журналистка, която в ТВ интервю има неблагоразумието да й зададе въпроса защо по време на турне винаги пътува с 40 куфара лични вещи. “Нима ви се струват много?” – отговаря Кери и напада репортерката, която се отървава само с уплаха.

2. Марлон Брандо

Спряган за един от най-внушителните актьори на Холивуд, Брандо винаги е грабил от живота с пълни шепи. Той е идол не само за своето поколение, но и за много следващи. След участието си в “Кръстникът” става емблематична фигура, превръща се в истинска легенда.

През 2001 г., по време на снимките на филма The Score, Брандо отказва да работи с режисьора Франк Оз и бойкотира снимките на филма, тъй като в един от кадрите героят му трябва да се появи пред камерата само по бельо. Намесва се друга звезда, участваща във филма – Робърт де Ниро, и в резултат Брандо сам режисира всички сцени със свое участие в лентата.

1. Майкъл Джексън

Откъде да започнем? Кралят на попа, който подлудява целия свят с прищевки и ексцентричност, постоянно се забърква в скандали.

Върхът на всичко обаче е през януари 1984 г., когато Джако е настанен в болница, след като изгорил ... кичур от косата си по време на реклама за “Пепси”! По-късно поп кралят твърди в телевизионно интервю, че бил хоспитализиран поради ужасяващ инцидент!

Странни и незабравими са капризите на звездите, но докато светът следи отблизо всеки техен ход, гафовете им винаги ще бъдат улавяни! Понякога знаменитостите трябва да бъдат поощрявани и дори насърчавани да правят гафове, защото това е един от начините да запазят своя блясък и великолепие! http://www.dnes.bg

 


Сходни връзки

Избраха най-ексцентричните знаменитости | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди