изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-06 @ 12:45 EEST
Служители на НСБОП отведоха Димитър Вучев - Демби от кафене в Студентски град    
Ред и сигурностСофия. Димитър Вучев, по прякор Демби, е бил задържан преди минути от служители на Национална служба “Борба с организираната престъпност” (НСБОП) в кафене в Студентски град в столицата, съобщиха очевидци за Агенция "Фокус" .

По думите им Демби е бил в кафене до блок 61 в Студентски град, когато на място са пристигнали полицаи, които са разговаряли с него. Минути по-късно пристигнали и служители на НСБОП, които са отвели Вучев с автомобил.
Информацията бе потвърдена пред репортер на "Фокус" от адвоката на Димитър Вучев, който уточни, че Димитър Вучев е отведен за справка и за разпит.

Агенция “Фокус” припомня:

Името на Димитър Вучев-Демби се свързва с редица разследвания на атентати, покушения, наркотрафик и побои.
Според източници от МВР Димитър Вучев-Демби е бил близък преди време с убитите Антон Милтенов-Клюна и Константин Димитров-Самоковеца.
Един от последните инциденти, свързани с името му, е от 12 юли 2005 г., когато бомба се взриви в лек автомобил "Ауди" на пътя към Долна баня след гр. Костенец.
Бомбата гръмна в скута на един от гардовете на сочения от МВР за наркобос Димитър Вучев-Демби. Охраната на Вучев - Иван Иванов, Георги Нацев, Христо Кънчев и Пламен Дойчинов, пътувала към София с лек автомобил "Ауди А6", а след тях се движела колата на Демби. При взрива тежко пострадаха двама от охранителите на Демби. Според версия, оповестена от МВР тогава, групата подготвяла атентат за друг човек, но по невнимание взривното устройство избухнало в колата при пренасянето му.  http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Служители на НСБОП отведоха Димитър Вучев - Демби от кафене в Студентски град | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди