изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:51 EEST
Намериха жената с бадемови очи    
ЛюбопитноСнежана Онова от София спечели конкурса за бадемови очи, организиран от дистрибутора на Hyundai за България - Индустриал комерс ЕООД. Компанията търсеше жени с „бадемови очи”, които наподобяват формата на фаровете на усъвършенствания дамски модел Getz.


Заради тяхната нова, издължена форма експертите наричат колата „автомобила с бадемови очи”. Конкурсът се проведе по време на тазгодишното изложение Арена на красотата.

25-годишната Снежана е студентка последна година Българска филология, но е решила да продължи да учи и наскоро е записала и Международни отношения.

Най-малката участничка в конкурса беше 13-годишната Теодора Стайкова от Павликени. Тя беше класирана на второ място и журито реши да предложи и на нея, а не само на победителката, специална фотосесия с автомобила. Третото място спечели Ралица Михайлова от София.

10 финалистки стигнаха до конкурса за бадемови очи след предварителна селекция на общо 42 кандидатки от София, Варна, Русе, Пловдив, Плевен, Павликени и Тополовград.

Очите на момичетата бяха превърнати в произведение на изкуството от фирмения гримьор на Manhattan Cosmetics Таня Георгиева. Всичко участнички получиха подаръци от козметичната марка.
http://www.dnes.bg

 

Снежана спечели конкурса за бадемови очи ( горе). Тя и Теодора ще направят специални фотсесии с автомобила. Снимки: Tialoto.bg, Peer 2 Peer

 


Сходни връзки

Намериха жената с бадемови очи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди