изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 07:47 EEST
Бунтовниците заплашиха властите с живота на Милко Ничев    
НовиниБунтовниците, които държат за заложници 4 чуждестранни работници на Шел предупредиха властите да не правят опити да ги освободят със сила.

Сред задържаните е и добричлията Милко Ничев. В имейл, изпратен до АП, групировката \"Движението за освобождение на делтата на Нигер\" твърди, че нигерийските военни планират военна акция за освобождаването на отвлечените в сътрудничество с други страни. Всеки опит да се използва сила ще бъде най-голямата военна грешка, правена някога, се посочва в изявлението, цитирано от Радио България. То е подписано от Брутъс Ебипадей, смятан за лидер на Движението. Автентичността на изявлението не може да бъде потвърдена. В петък групировката предупреди, че не възнамерява да освободи заложниците скоро и за пореден път подчерта, че не води никакви преговори с правителството. Междувременно официалните власти изразиха оптимизъм, че отвлечените ще бъдат пуснати до няколко дни.
Снимка АФП/БГНЕС - Рафинерия...

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Бунтовниците заплашиха властите с живота на Милко Ничев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди