изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-07 @ 01:14 EEST
МОРАТОРИУМ ВЪРХУ КЪСИТЕ ГАЩИ    
ЛюбопитноОт вчера е в сила заповед на добричкия кмет Лъчезар Росенов, която забранява "влизането в общината с неприлично облекло".

Секретарят на кметството Детелина Николова поясни, че под неприлично облекло се разбира плажното, късите панталони, потниците и бермудите. "Не искаме общинските служители да влизат в разход и да шият масово елегантни копринени костюми, но и няма да допуснем да ни се мъкнат по потници и гащета, както между другото се случва твърде често" - аргументира се г-жа Николова.
ЦЕНАТА НА ХЛЯБА ЩЕ Е НАД 60 ЛЕВА
Вчера земеделският министър Кръстьо Трендафилов обяви по националното радио новите изкупни цени на хлебната пшеница. На свое заседание правителството е взело решение килограм пшеница от първа категория да се изкупува от зърнопроизводителите по 17 лева, а за втора и трета категория - по 15 и 14 лева. В резултат на това специалистите прогнозират, че и цената на хляба рязко ще скочи още през тази есен. Очаква се тя да надхвърли 60 лева и то при условие, че средно пшеницата се изкупува по 15 лева.
НДТ - 25 юни 1996 г.
 


Сходни връзки

МОРАТОРИУМ ВЪРХУ КЪСИТЕ ГАЩИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди