изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-07 @ 00:58 EEST
Volkswagen Eos- бестселър в своя клас    
Новини От централата на Volkswagen съобщиха, че новият Eos се е превърнал в най- предпочитания автомобил в своя клас в Германия. През юни, в страната са били регистрирани 1 559 негови представителя. По данни на FBMVD (Federal Bureau of Motor Vehicles and Drivers), от почти всеки десет закупени в Германия кабриолета, един е бил Volkswagen Eos.

Продажбеният резултат, постигнат от модела е още по- впечатляващ, като се има предвид това, че на пазара все още не е пусната неговата базова версия.

В момента двигателната гама на Volkswagen Eos е съставена от два бензинови мотора- 150 и 200 конски сили, и един турбодизелов агрегат- 140 конски сили. Скоро ще бъде наличен и върховият V-образен, шестцилиндров двигател с максимална мощност 250 конски сили. 47% от закупените представители на Eos са били оборудвани с двулитровия TFSI мотор (200 к.с), а 25% са били екипирани с по- маломощния бензинов агрегат (150 к.с).

37% от продадените автомобили са били решени в екстериорния Silver Essence металик цвят, 27% са с цвят Deep Black перлен ефект, а закупените представили, решени със синия металик Midnight Blue са били 11%. 80% от продадените представители на Volkswagen Eos са били поръчани с напълно автоматичната Climatronic климатична инсталация, въпреки че автомобилът стандартно разполага с полуавтоматична Climatic.

www.auto-press.net

 


Сходни връзки

Volkswagen Eos- бестселър в своя клас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди