изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:54 EET
Пътят към оргазма минава отзад    
ЗдравеКаквито и приготовления за романтична вечеря, чувствен еротичен масаж и възбуждаща музика да правим, ако вечерта не се увенчае поне с един оргазъм, някак си нещо не достига.

Не че оргазмът трябва да е някаква цел, до която да се домогвате със зъби и нокти, и когато не го стигнете, да се тръшкате, но все пак – по-добре със отколкото без, нали.

Най-важното условие е да спрете да мислите за това, че трябва да стигнете докрай.

А следващото важно условие е да изберете правилната поза, в която да "не мислите".

Позата

Сериозни медицински изследвания (да, и за това има изследвания) са показали, че „най-оргазмената“ поза е когато жената е на четири крака или силно наведена напред и мъжът влиза в нея откъм гърба й.

С това сложно описание се опитваме да избегнем не много поетичните наименования на тази поза като „кучешката“ или „задна прашка“, но пък всъщност няма значение как я наричаме, нали.

Защо точно тя

Според медицинските изследвания, за които вече споменахме, в тази поза най-лесно се стимулира G-точката. Знаете как да я намерите, нали.

Заедно с G-точката, в тази поза може да стигне до всички „стратегически“ места по женското тяло, а това е важно, защото жените са сложни същества и трябва да бъдат стимулирани поне на две места едновременно, за да се почувстват добре.

Проникването от тази поза е възможно най-навътре и позволява и на двамата да експериментират с темпото, с дълбочината на проникване и изобщо – ако ви се експериментира с усещания, това е вашата поза.

Варианти

Ако разполагате с цялото време на света или поне с цяла нощ, можете да си останете в леглото и само да се завъртите по корем.

Можете и да застанете прави, с опрени на стената ръце. Така устойчивостта и на двама ви е много по-голяма и експериментите, за които вече споменахме, няма да завършват с дружно падане на леглото, а с нещо по-разтърсващо.

Когато нямате часове един за друг, тази поза е идеалният начин да се порадвате бързо и съдържателно на половинката си.

http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Пътят към оргазма минава отзад | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.50 секунди