изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 20:27 EEST
ДесиСлава разказва без задръжки за интимния си живот    
Любопитно В новия брой на списание “Максимум” една от най-горещите попфолк изпълнителки ДесиСлава разказва без задръжки за интимния си живот.

Талантливата и атрактивна звезда събра повече плюсове, отколкото минуси с участието си във VIP Brother, защото успя да се хареса и на хора, които не са почитатели на попфолка. В къщата тя разбули част от интимните си преживявания, но много от тях останаха неизвестни за зрителите. На страниците на списанието читателките ще научат всички неразкрити тайни за личния живот на певицата след участието й във VIP Brother.
  “Максимум” събира 6 от най-големите ексцентрици в България, които разкриват какво стои зад тяхната странност и кои са най-необичайните им постъпки. Певецът Коцето-Калки е пътешественик в различни пространства, фолк звездата Азис има душа на момиче, а актрисата Касиел Ноа Ашер бяга от екстремни сюжети в личния си живот. Според Евгени Минчев ексцентричността е въпрос на възможности и вкус. Дизайнерите на модно ателие Vampila - Кристина и Константин, пък не се възприемат като ексцентрици, а като космополити. Читателките ще разберат дали това, че са различни, е просто медиен образ или е част от характера и възпитанието им.
  Семейство Баневи отваря вратите на своя екстравагантен тризонет за всички читателки на “Максимум”. Кръгло легло, личен асансьор, баня от оникс, стъклен под - това са само част от екстрите в мегалуксозното жилище на младоженците Евгения и Николай Баневи. По-малко от година след бляскавата им сватба шефката на “Русалка Холидейс” и собственикът на АКБ “Форес” показаха своята модерна “крепост” и за първи път представиха сплотеното си семейство пред “Максимум”.
  Екипът на “Максимум” е подготвил специален репортаж зад кулисите на музикалния конкурс Music Idol по bTV. Читателките ще научат какво друго освен глас и талант са необходими, за да станеш звезда.
  В рубриката “Жени на върха” Стефка Костадинова споделя кои са най-големите предизвикателства в работата й, колко време отделя за семейството си и къде прекарва летните си почивки. В рубриката “Мъжката гледна точка” стилистът Васил Атанасов говори по темата за отворените бракове.
  На страниците на списанието читателките ще открият още летните колекции с грим на любимите им марки, бански и аксесоари за горещия сезон, 24 летни рокли за всеки стил и ще пътешестват до безкрайните савани на най-красивата африканска държава – Танзания.

http://media.erogance.eu/

 


Сходни връзки

ДесиСлава разказва без задръжки за интимния си живот | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди