изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 05:37 EEST
ПОВДИГАТ ЗАДОЧНО ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ МОЛДОВЕЦ ЗА КОНТРАБАНДА    
Ред и сигурностОкръжната следствена служба в Добрич е предявила задочно обвинение срещу молдовския гражданин Владимир Илич Узун, който е извън България, съобщи за НДТ началникът на службата Атанас Атанасов.

 Обвинението срещу него е за контрабанда, осъществена през 1996 г. Делото е изпратено в Районната прокуратура в Каварна с мнение за съд.
На 7 март 1996 г. Владимир Илич пренесъл през границата на ГКПП-Кардал, без разрешение и знание на митницата, лек автомобил "Лада" с фалшиви регистрационни номера, като използвал официални документи с невярно съдържание. Молдовецът бил със статут "временно пребиваващ" в България - той влязъл в страната ни шест дни преди да бъде задържан - на 1 март, като турист. "Владимир Илич е извън България и многократни проверки през последните 10 години показвали, че не е влизал у нас. Преценихме обаче, че събраните доказателства по делото са достатъчно и не е нужно той да присъства" - обясни Атанас Атанасов. Тъй като молдовецът имал адвокат, материалите са предявени на него.
Ако Владимир Илич бъде признат за виновен, може да получи до 6 години лишаване от свобода. НДТ

 


Сходни връзки

ПОВДИГАТ ЗАДОЧНО ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ МОЛДОВЕЦ ЗА КОНТРАБАНДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди