изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:08 EEST
ШОФЬОР НА БМВ ИЗГОРЯ СЛЕД ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА В СОКОЛОВО    
Ред и сигурност

ЗАГИНАЛИЯТ СЛАВЧО АСЕНОВ БИЛ ОСЪДЕН НА ПРОБАЦИЯ! 31-годишен мъж изгоря напълно след жестока катастрофа вчера сутринта в Соколово. Според прессъобщението на ОД "Полиция", трагедията е станала в 8.15 часа по ул. "Кирил и Методий". "Чухме страхотен трясък и излязохме да видим какво става. Колата гореше с огромни пламъци" - разказаха свидетели.



БМВ с добричка регистрация влязло в Соколово откъм Балчик с висока скорост. По неизвестни засега причини автомобилът напуснал платното си, превъртял се в насрещното и се блъснал в дървото срещу кметството. От силния удар колата се взривила и шофьорът бил овъглен на място. Служители на КАТ, Пожарната и Пътна полиция рязаха останките от автомобила, за да извадят трупа. Три часа пътят за Добрич бе отцепен край Соколово. Според очевидци, навсякъде по пътя се търкаляли кости на загиналия, черепът му липсвал. Свидетели твърдят още, че БМВ-то се е движело с много висока скорост. Според някои колата се е движила с 200 км в час. Няколко часа след трагедията полицаите не можеха да установят самоличността на шофьора. По-късно стана ясно, че загиналият е 31-годишният Славчо Събев Асенов. Той е родом от село Оброчище, но бил женен в Соколово. Същата сутрин бил завел работници в Албена. През месец март Славчо бил осъден на пробация за кражба и за нанесени щети върху автомобил, научи НДТ.

Хората в селото предполагат, че причина за тежката катастрофа е авария в БМВ-то. На мястото на трагедията няма никакъв спирачен път, казаха източници от КАТ. Причините за катастрофата продължават да се изясняват в условията на досъдебно производство. Изгорялото БМВ е откарано в РПУ-Балчик.

След вчерашната жестока трагедия хората в Соколово си припомниха черната дата 26 август 2001 година, когато на няколко метра от лобното място на Славчо Ивайло Джелебов, шофьор на БМВ, уби петима души. Тогава автомобилът на Джелебов, който е с пернишка регистрация, пътуващ в посока Добрич - Балчик, навлезе в платното за насрещно движение и блъсна челно добричко "Ауди 80". На място загинаха шофьорът на Аудито - 47-годишният Петър Петров, съпругата му Тодорка, на 45, 23-годишният им син Станимир и друго пътуващо заедно с тях семейство - Свилен и Румяна Колеви, съответно на 47 и 42 години. Колата на Джелебов се е движила със скорост не по-малка от 158 км/час. Осъденият е неправоспособен водач, притежавал е фалшива книжка за управление, бе установено в хода на разследването. Съдът осъди Ивайло Джелебов на 7 години затвор.

Само за една седмица загиналите от катастрофи по пътищата в Добричка област са 8, а ранените - повече от 15 души. НДТ

СНИМКИ ОТ КАТАСТРОФАТА

 


Сходни връзки

ШОФЬОР НА БМВ ИЗГОРЯ СЛЕД ЗВЕРСКА КАТАСТРОФА В СОКОЛОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 4.60 секунди