изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:17 EEST
ТУРИСТИ ВИДЕЛИ КРОКОДИЛ В ШАБЛЕНСКОТО ЕЗЕРО    
НовиниЧетириметров крокодил хвърли в паника туристи край Шабленското езеро, съобщи в съботния си брой вестник "Експрес". Двама туристи, които отдъхвали в района и решили да посетят езерото, за да ловят риба, срещнали екзотичните животни. Венета Георгиева и приятелят й Бисер Балевски подали сигнала във вестника.

 Обяснили, че решили да изкарат почивката си край все още девственото крайбрежие на Шабла. В един от дните направили излет до езерото и там се натъкнали на потресаващия нилски екземпляр. В началото дори не повярвали на очите си: "Беше страшно, едно е да видиш крокодил в зоологическа градина, друго е да изплува на сантиметри от теб", не крие ужаса си Венета, пише вестникът.
Проверка на "Експрес" установила, че сигнали за крокодили са били подавани и друг път в община Шабла. В повечето случаи те не били приемани на сериозно: "Помислихме си, че някой си прави шега - крокодили в България, невъзможно е", коментирал пред вестника зам.-кметът на Шабла Величко Макаков.
За съжаление, във вчерашния почивен ден не успяхме да се свържем с никой от община Шабла, който да ни даде информация има ли установен крокодил в Шабленското езеро и дали са предприети мерки във връзка с подадения сигнал.
 


Сходни връзки

ТУРИСТИ ВИДЕЛИ КРОКОДИЛ В ШАБЛЕНСКОТО ЕЗЕРО | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ТУРИСТИ ВИДЕЛИ КРОКОДИЛ В ШАБЛЕНСКОТО ЕЗЕРО
Автор: Anonymous да 2007-08-14 @ 08:01 EEST
Аз видях динозавър...........
ТУРИСТИ ВИДЕЛИ КРОКОДИЛ В ШАБЛЕНСКОТО ЕЗЕРО
Автор: Anonymous да 2007-08-14 @ 09:31 EEST

Ex, и на мен ми звучи, като сензационна лятна журналистическа измислеца, но я си представете в езерото наистина да открият ново уникално животно - Шабленски крокодил. Отсега мога да кажа, че той ще се различава от нилския крокодил с размера на своя нос, който при разгонените мъжки ще е яркочервен.

Откриването на нов вид  уникално животно в Община Шабла, при това древен рептилий, ще увеличи световната слава на общината, основана до този момент на дивите патки и прочутата шабленска капия.

С най-сърдечни пожелания за успех и при залавянето на водния звяр!

ТУРИСТИ ВИДЕЛИ КРОКОДИЛ В ШАБЛЕНСКОТО ЕЗЕРО
Автор: Anonymous да 2007-08-14 @ 10:15 EEST

Май трябва да се потърси Дънди Крокодила.

Или не.

По-добре да се намерят предприемчиви хора да пуснат около езерото и други екзотични животни, че да не се налага някои "изветни" българи да ходят чак до Африка на сафари.

ТУРИСТИ ВИДЕЛИ КРОКОДИЛ В ШАБЛЕНСКОТО ЕЗЕРО
Автор: Anonymous да 2007-08-14 @ 11:53 EEST
Видяли са го, и аз го видях...появява се обикновено след шестата ракия.....

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди