изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:57 EEST
СИН УБИ БАЩА СИ ПРИ СЕМЕЙНА СВАДА    
Ред и сигурност62-годишен мъж от Добрич е убит на 30 декември в дома си, в района на СОУ \"Св. Климент Охридски\", съобщиха от областна дирекция \"Полиция\". В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан убиецът - 41–годишен мъж от Добрич. От достоверни източници НДТ научи, че той е син на убития.

62-годишен мъж от Добрич е убит на 30 декември в дома си, в района на СОУ \"Св. Климент Охридски\", съобщиха от областна дирекция \"Полиция\". Сигнал е подаден около 17 часа в Първо РПУ. Смъртта на мъжа е установена от медицински екип на Центъра за спешна медицинска помощ. Незабавно местопроизшествието е посетено от дежурна следствено-оперативна група на Първо РПУ. По време на огледа служителите на полицията установили, че  по тялото на починалия мъж има следи от насилие.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан убиецът - 41–годишен мъж от Добрич. От достоверни източници НДТ научи, че той е син на убития. Между него и баща му възникнал скандал на семейно битова основа. 41-годишният мъж нанесъл удари с твърд предмет по жертвата.       

Активната работа на полицията по изясняването на обстоятелствата около случая продължава. Убиецът е задържан за срок от 24 часа в Първо РПУ. Образувано е досъдебно производство. НДТ

 


Сходни връзки

СИН УБИ БАЩА СИ ПРИ СЕМЕЙНА СВАДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди