изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-28 @ 11:45 EEST
ПИЯН ЗАСПА В ПРЯСПА    
ОбществоПиян добричлия заспа в пряспа в нощта срещу петък, научи НДТ от началника на Спешно отделение на Многопрофилната болница за активно лечение д-р Георги Димитров.

Той бил открит случайно от граждани, които сигнализирали в болницата. Мъжът - на около 40 години, е откаран в отделението към 6 часа сутринта. Състоянието му не било сериозно. След като е бил стоплен и поизтрезнял, е изпратен у дома си.
В Спешно отделение е сравнително спокойно, каза д-р Димитров. Лекарите констатират леко увеличение на травматизма. Към отделението се обръщат и граждани с хронични заболявания.
58-годишен жител на село Добрево, който живеел самотно, се загубил в снежната виелица в събота през нощта. Към 1 часа той бил намерен от кмета на селото и приютен на топло в кметството, разказа за НДТ ръководителят на Гражданска защита в община Добричка Жейно Мирчев. В сутрешните часове в съботния ден бил транспортиран в добричката болница. Няма опасност за живота му, допълни Мирчев.
Още един е пострадал от измръзване - това е 61-годишният Тодор от Каварна, който бил намерен в петък от снегорин по пътя между Каварна и село Селце, разказа директорът на болницата в Каварна д-р Георги Иванов. "Мъжът е получил много сериозен мозъчен кръвоизлив, което е станало и причината да падне в преспите. Положението му е много тежко, той е в кома" - допълни д-р Иванов. НДТ

 


Сходни връзки

ПИЯН ЗАСПА В ПРЯСПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди