изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 14:22 EEST
БИЛЯНА РАЕВА: "НИЕ САМИ ТРЯБВА ДА РЕШИМ ПРОБЛЕМИТЕ СИ"    
ПолитикаЕвродепутатите получават по 4 хил. евро за офиси месечно

Евродепутатката от НДСВ Биляна Раева, която участва в регионалната среща със членове и симпатизанти на партията в Добрич, смята, че страната ни не бива да става популярна в Европа със скандали като дома в Могилино, или гръмналата през последните дни корупция във фонд Републиканска инфраструктура. "Вярно е, казват, че няма лоша реклама, но в момента България не се нуждае от лоша реклама. Това са инциденти, които страната ни трябва да реши сама, със съответни административни мерки" - каза при посещението си в Добрич евродепутатката. Въпреки разкритите случаи на корупция във фонда, Раева не смята, че ще бъде спряно еврофинансирането за страната ни. В подкрепа на тезата си, че ние сами трябва да решим проблемите си, тя допълни, че не е подкрепила писмото на колегите си евродепутати от ГЕРБ до Франко Фратини по случая Куйович.
Всички наши евродепутати получават по 4 хил. евро месечно, за да плащат наеми на офисите си в страната ни, каза в отговор на журналистическо питане Б. Раева. "Аз лично в най-скоро време в родната Варна ще открия седмия си офис в страната. Освен това, на всеки от нас месечно се отпускат и по 15 хил. евро за други нужди - наемане на сътрудници, консултанти и други" - поясни още Раева. Целта с разкриването на офиси е да се популяризира дейността на Евросъюза и структурите му в страната, добави евродепутатката.
 


Сходни връзки

БИЛЯНА РАЕВА: "НИЕ САМИ ТРЯБВА ДА РЕШИМ ПРОБЛЕМИТЕ СИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди