изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 23:13 EEST
ОТЛОЖИХА ДЕЛОТО СРЕЩУ КОНТРАБАНДИСТИТЕ КРАЙ ТЮЛЕНОВО    
Ред и сигурностВарненският военен съд отложи вчера за 14 февруари делото срещу участниците в престъпна група за контрабанда на цигари, разбита през 2006 г. край шабленското село Тюленово.

 Процесът е срещу 22 души, сред които двама служители на Гранична полиция в Балчик, работещи на територията на Шабла - Милен Димов и Начко Ташков, както и бивши футболисти - Георги Ивaнов-Геша от "Левски" и Тодор Каменов и Неделчо Добрев от "Черно Море".
Причината за отлагането на делото бе неявяването в залата на сочения за тартор Божидар Маринов от Кранево.  Той е с фрактура на ломбален прешлен и е настанен в болница.
Антимафиотите задържаха престъпна група от 25 души в края на ноември 2006 г. Тогава тя направи опит за контрабанден внос на 1400 мастербокса цигари по море край Тюленово. Около 4 млн. лева е общата стойност на заловената контрабандна стока на престъпната група, съобщи тогава прокурорът от Военна прокуратура във Варна.

 


Сходни връзки

ОТЛОЖИХА ДЕЛОТО СРЕЩУ КОНТРАБАНДИСТИТЕ КРАЙ ТЮЛЕНОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди