изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-06 @ 22:47 EEST
"ТОЗИ ПОСТ МИ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ В ЖИВОТА"    
НовиниШеговито сподели новият зам.-областен управител на Добрич Владимир Калчев, който вчера пред представен пред медиите от областния управител Динчер Хаджиев

Вчера областният управител Динчер Хаджиев официално представи новото попълнение в екипа си - зам.-областния управител Владимир Калчев. \"Той ще отговаря за един труден ресор - земеделие, екология и транспорт, но се надявам да работим добре в екип\" - бяха неговите думи. На представянето присъства целият екип на областна администрация, както и специалните гости - евродепутатът Илияна Йотова и депутатът Радослав Иванов.
С присъщото си чувство за хумор Владимир Калчев сподели: \"Този пост ми е за пръв път в живота\". Той каза още, че се надява изоставането в този наистина сериозен и труден ресор да не е голямо, като допълни, че с помощта на колегите си от екипа и отделните дирекции да навакса пропуснатото. \"Като положителен знак смятам и съвпадението с откриването на Информационния център от евродепутата Илияна Йотова, който е много навременен и смятам, че ще подпомогне региона ни. Сред първите ми ангажименти ще бъде да съставя график за среща с кметовете по общини, който да бъде одобрен от областния управител, за да се запозная с проблемите по места\" - каза още Вл. Калчев.
На въпрос на журналисти ще работи ли за подобряване качеството на жп-връзката на добричлии със столицата и ще търси ли възможности за разкриване на автобусна линия между Добрич и Констанца, Вл. Калчев заяви, че е готов да съдейства с всички звена, за да се подобрят условията в жп транспорта от Добрич до София. \"Що касае автобусната връзка с Констанца, смятам, че това също е въпрос, който стои на дневен ред, но е и въпрос на договор между двете страни\" - коментира Калчев. Той поиска време от медиите да навлезе в ресора, за да може да даде по-точни отговори на въпросите.
 


Сходни връзки

"ТОЗИ ПОСТ МИ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ В ЖИВОТА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.25 секунди