изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-07 @ 03:11 EEST
ЧАЛГАДЖИЙКА ПОРЪЧАЛА ПОКУШЕНИЕТО НАД ГЕОРГИ СТОЕВ    
Новини34-годишният Стоев е бил в кафене, близо до хотела, където имал среща с двама души. По информация на полицията авторът е подготвял книга за организираната престъпност и срещата е била заради новото издание. На нея пристигнал само един от двамата души, който е и пряк свидетел на инцидента. От полицията съобщиха, че Георги Стоев живее наблизо.


По информация на Дарик радио стрелците са били двама и не са били маскирани. Те настигнали Стоев, след като излязъл от срещата със своя познат и тръгнал по алеята, близо до локалното платно на бул. "Цариградско шосе". Стреляли по него няколко пъти. Един от куршумите уцелил Стоев в слепоочието. Стрелците избягали, необезпокоявани от никого. Очевидци разказаха пред Дарик, че са чули три изстрела. Повечето от тях споделиха, че са видели само тялото на вече простреляния Георги Стоев, но не са забелязали стрелците.

Инцидентът е станал пред блок 113 до хотел "Плиска". По информация на Дарик радио раненият вече е излязъл от противошокова зала на институт "Пирогов" и е настанен в отделението по неврохирургия. Състоянието му остава критично, съобщиха от лечебното заведение. Оттам допълниха, че има опасност за живота на простреляния. Куршумът в главата на Георги Стоев е влязъл през дясното слепоочие и е излязъл през лявото. Операцията е много сложна и ако раненият оцелее, може да минат месеци наред, докато се разбере дали ще се стабилизира, каза шефът на Спешна помощ в Пирогов д-р Стоян Сопотенски.

По информация на Дарик радио Георги Стоев е попаднал преди време на разработка на полицията за подготвяно от него покушение срещу човек от бившата СИК.

Георги Стоев е пряк свидетел на създаването на ВИС и СИК. Той е посветен в част от престъпните сделки на наемните убийци, организаторите и жертвите на поръчковите убийства, разпределението на наркопазара и войните в подземния свят.


Георги Стоев е автор на книгата "ВИС" - първата от цяла поредица, която предстои да излезе. Докато довършва втората си книга "Имало едно време на Изток", в която разкрива причината ВИС да се превърне в застрахователна компания, Стоев разкри някои от тайните на легендарната групировка. Той твърди, че никога не е бил член на ВИС, но разследва групировки от подземния свят, бил е информатор на писателя Христо Калчев.

В много интервюта Стоев взривява общественото мнение, разкривайки имената на поръчкови убийства и мръсни истории у нас.

Общественото нение забуча когато Георги Стоев заяви в прав текст "Чалгаджийките са елитни проститутки". В това изречение има поне една грешка - наистина ли фолкпевиците са елитни или пък дали са проститутки.

Твърдението за елитните проститутки е реверанс към получаваните от чалгаджийките суми за по-лични услуги, а бомбата за "личните услуги" (хайде да не използваме по силни думи), бе хвърлена от Георги Стоев - информаторът на покойния Христо Калчев.


Скандалният автор разкри в своя книга, че фолкпевиците Бони, Малина, Алисия и Ивана предлагали сексуслуги срещу пари. Ка мелия също не била цвете за мирисане. Половинката на чалгаидола Азис Гала пък била нарочена за сводница между колежките на Азис и заможни бизнесмени, които финансирали издаването на клипове и албуми. Гала отвърна на удара на Стоев: "На мен пък ми казаха, че жена му е била стриптийзьорка. И ви го съобщавам не от злоба, а за ваша информация". Колежки на засегнатите в книгата на Стоев фолк певици започнали да злорадстват.


"Неслучайно съм ги споменал тези певици в книгата, макар и мимоходом. За мен те не представляват интерес, но хората трябва да видят истинските им лица. Това е истината за тях", заяви Стоев. В същата книга той описва как групировката СИК е създадена покрай сексуалната афера на двама мъже - Любен Гоцев и Маджо. От книгата е потърпевша и актрисата Катето Евро. Според "писателя на мутрите" като новоизгряваща звезда фолк дивата Алисия продавала салами в магазинче в столичния квартал "Дружба", преди Азисовата Гала да я запознае с проспериращ бизнесмен. Ирен Онтева пък била "една от най-елитните и известни компаньонки на "Визаж". Стоев разказва в книгата си една интересна история. Без да иска, Онтева осигурила алибито на мъж, когото писателят не назовава по име заради семейството му.


По време на убийството на бай Миле манекенката и въпросният господин пътували с кола. Те били спрени от катаджии и така Онтева осигурила алибито му за времето на убийството. Дълго време според Стоев. Катето Евро заработвала солидни суми като дилър на кокаин. Скандалният Стоев натопил актрисата в полицията, но по сигнала му нищо не било направено.


Бони: Кълна се в дъщеря си, че пари не съм вземала
"Цял живот съм разчитала единствено на себе си и се кълна в дъщеря си, че от нико го не съм взела ни стотинка. Та аз дори на бащата на детето си не съм казвала дай, за да си направя песен или клип. Това са някакви суперизмишльотини и простотии. Бог ми е дал талант, а аз съм положила много труд и усилия, за да постигна всичко. Имам до статъчно участия и се издържам сама Мога да си позволя да си купя всичко, без да търгувам с достойнството си Притежавам уникален глас и той ме храни, слава Богу"


Пайнер": "Не сме чели книгата и няма как даговорим за нея"
"Ара": "Ние сме музикална фирма и целта ни е да правим хубави песни, клипове и да се грижим за доброто представяне на певиците ни на сцената. Всеки може да пише каквото му харесва, за да си тиражира книгите. Алисия е в Англия и не може да коментира".
Георги Стоев е автор е на книгите ВИС, ВИС-2 и СИК. "СИК- книга първа" и "СИК-книга втора".

kliuki.net
 


Сходни връзки

ЧАЛГАДЖИЙКА ПОРЪЧАЛА ПОКУШЕНИЕТО НАД ГЕОРГИ СТОЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди