изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 22:16 EEST
ЗАДЪРЖАХА ПОД СТРАЖА СЪУЧАСТНИК В ГРАБЕЖ    
Ред и сигурностДобричкият окръжен съд наложи мярка за неотклонение "задържане под стража" на 30-годишния Николай А. Владимиров. Той е обвинен за грабеж на 210 лв. при условията на опасен рецидив.

На 28.03.2008 г. в съучастие с две лица той нахлул в дома на възрастен добричлия и със сила и заплахи  го принудили да посочи къде държи парите си. Веднага след това Николай се укрил и бил обявен за общодържавно издирване. На 10 април е задържан от служители на МВР. Въз основа на събраните до момента доказателства Окръжната прокуратура в Добрич счита, че той е извършил престъплението. Ако вината му се докаже в съда, Владимиров може да бъде осъден на 5 до 15 години. Той вече е осъждан многократно, а участието му в грабежа става в срока на условното предсрочно освобождаване по предходна негова присъда. Държавното обвинение смята, че съществува опасност, той отново да се укрие и да извърши друго престъпление. Пред съда Владимиров заяви, че  няма спомен за случилото се, а въпросната вечер е пил в компания. 24-годишният му съучастник Стоян Д. Илиев също е задържан "под стража".
Николай живее в с. Божурово, не е женен, има начално образование и е безработен.
 


Сходни връзки

ЗАДЪРЖАХА ПОД СТРАЖА СЪУЧАСТНИК В ГРАБЕЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди