изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 09:55 EET
Устнo удоволствие    
ЛюбопитноПредупреждение: Следният текст не е препоръчителен за лица под 18 години. Тази статия съдържа изрази и думи със сексуални намеци, които не са подходящи за по-младите ни читатели, както и за хора, които биха ги сметнали за обидни.


Стане ли въпрос за орални заигравки, сравнително голяма част от жените изцъклят поглед, придават на лицето си по-скоро отвратен израз и с известна доза нежелание и идиотска пресилена усмивка падат половин метър под палавия поглед на любимия.

Всъщност, освен учените, друга голяма част от дамското съсловие не намира нищо лошо, странно и неприятно във фелациото. Напротив.

Всичко е въпрос на правилна настройка и увереност в способността да доставяш удоволствие. А ако се получи някой гаф, спокойно. На всеки му се случва, а и няма нищо лошо да попитате партньора си кое, как и защо му харесва. Е, последното може да го питате и след края на играта.

Представяме ви няколко готини орални трикчета, с които да размекнете (в преносния смисъл на думата) вашето момче, а и да се окичите с медала на вещите по въпроса.

Похотливи хапки

Хайде, вземете си едно бурканче плодов конфитюр (може и с цели парченца плод). Но недейте да мажете на филийка или да гребете с лъжичка, а го намажете....сещате се къде.

Ако днес не сте на вълна сладко от боровинки, си вземете мед, сметана, плодово мляко или шоколад.

Да, да, знаем, че сте чели и слушали хиляди пъти за този вид еротично хранене, но факт е, че храната винаги е била пренебрегван секс стимулатор и при това напълно незаслужено.

Затова дами, давайте смело напред...мажете и консумирайте.

Наведнъж

Много жени се затрудняват да „го“ поемат през устата в целия му размер. Но не се тревожете, с малко повече тренировки ще са справите с тази особено приятна за мъжете задача.

След като веднъж сте го постигнали е време да прибавите към „устната хватка“ и някоя друга екстра. Нека „той“ изчезне изведнъж и надълбоко. Не си играйте да го покривате бавно и постепенно - от главичката към основата, а го направете бързо и от раз. Ефектът на изненадата ще му хареса.

Остава си уговорката да внимавате със зъбките, нали?

Spining around

Комбинацията между длан, пръсти и език е крайно препоръчителна. Докато извършвате заветното мастурбиращо движение, известно още като „скок подскок“, с леко загребващо движение стимулирайте главата на пениса. А през цялото време не спирайте да въртите езика си около горната му част. По този начин ще осигурите влажност и меко „гъделичкане“.

Много е просто, но прави наистина чудеса.

Мокро

Докато нежно целувате „победоносно изправения младеж“, оближете дланта и пръстите си (внимавайте да не го направите като разярена миеща се мечка) и стимулирайте.

Още по-мазен и готин ефект ще има, ако използвате овлажняващ гел или бебешко олио.

Горещо препоръчваме.

Японски тайни

Всепризнатите трикове на средновековните гейши са още един страхотен начин да доставите удоволствие на самурая във вашето легло.

Не оставяйте езика да бездейства. Съчетайте „скритото“ му от външния свят положение с кръгови и облизващи движения. Лесно е - описвайте кръгчета по дължина върху стените на пениса му.

Една жена не би могла да опише какво точно е усещането, но със сигурност е впечатляващо за мъжете.

Oще уроци от Далечния Изток

Ако сте по-сериозни, в смисъл не се разсмивате за щяло и нещяло, спокойно може да изпробвате следващата, малко нетипична японска техника. Нарекохме я „Звучна вибрация“.

Пъхнете горната част на пениса му в устата си и издайте нисък продължителен звук с гърлото. Така вибрациите ще стимулират сензорите на удоволствието. Междувременно масажирайте тестисите му.

Като стана въпрос за „топките“, хубаво е при всеки удобен момент да си играете с тях и лекичко да ги мачкате.

tialoto.bg

 


Сходни връзки

Устнo удоволствие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди