изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:04 EET
ТЕСТ: Сексуалната ви същност, според цветовете, които обичате    
Любопитно

Дрехите, които носите, мебелите в дома ви и колата, която каратe, дават информация за сексуалността ви. Ключът тук са цветовете, които избирате, когато си купувате нещо.



Повечето хора твърдят, че нямат любим цвят. Но ако се огледате наоколо, ще забележите повтарящ се модел, особено по отношение на дрехите и цветовете в дома ви. Преоблаващият цвят за вас е този, който се среща най-често - и той изразява сексуалната ви същност.

Преди да продължите да четете, си намислете цвят, който за вас е любим, или който често избирате, що се отнася до всякакви интериорни решения или при полкупка на вещи.

Червено

Хората, които обичат червеното, обикновено са истински тигри в леглото. Лесно се възбуждат и се наслаждават на всякакъв тип секс, който въображението им може да си представи.

След като веднъж сексуалната им искра се запали, могат да минат часове, преди възбудата им да отмине. Когато двама любители на червеното са двойка, последвалата еротика може да накара лейди Чатърли да се изчерви. Любителите на червеното имат склонност към агресия, така че хората, които предпочитат по-приглушени цветове, трябва да внимават.

Жълто

Ако предпочитате жълтото, сексуалната ви енергия е комплексна и адаптивна. В повечето случаи любителят на този цвят се съгласява с по-силните желания на партньора си и го прави по пасивен начин. Никога няма да се насладите напълно на секса, но пък и никога няма да откажете предложение за секс от някого, когото харесвате или от когото се възхищавате.

Розово

Хората, които обичат розовото, показват нежелание за зрялост по отношение на секса: жените обикновено предпочитат да възбуждат, да обещават повече, отколкото имат намерение да дадат.

В някои случаи парадират с женствеността си - но причината е, че тайно в себе си мразят мъжете. Голям процент от проститутките се гордеят с това, че всичките им дрехи са в розово. Мъжете, които обичат розовото, са донжуановци и флиртаджии. Те са от този тип хора, които биха си уредили три срещи за една вечер и не биха отишли на нито една, защото предпочитат вместо това да забършат някое готино гадже в бара. Жените, чиито съпрузи обичат розовото, трябва да се подсигурят материално - просто за всеки случай.

Мораво/пурпурно

Любителите на пурпурния цвят се считат за прекалено изтънчени, за да могат просто да се забавляват с боричкане в леглото. Жените са от типа "прическата преди всичко". Мъжете имат бизнес подход към правенето на любов. И при двата пола партньорите, които предпочитат пурпурно, са по-концентрирани върху собственото си удовлетворение, отколкото върху удоволствието на другия.

Черно

Предпочитанията към черния цвят говорят и за предпочитания към черния секс (не непременно към секс с тъмнокож партньор). Тези хора са аутсайдерите на сексуалния свят и търсят себеподобни. Имат склонност към перверзния секс и обикновено по природа са махозисти или садисти. Те са мрачни хора и обикновено се представят най-добре когато са подложени на стрес или преживяват нещастия. Според полицейските психиатри извършителите на сексуални престъпления обикновено предпочитат черния цвят. И не е съвпадение това, че униформата на гангстерите и на тийнейджърските банди е черна.

Зелено

Хората, които предпочитат зеления цвят, са свежи и невинни в подхода си към секса. Жените, които обичат зеленото, през целия си живот правят любов така, сякаш им е за първи път. Мъжете пък може и винаги да са малко несръчни и непохватни, но по чаровен и привлекателен начин. Любителите на зеленото са вежливи, но не и страстни. Ако ги изберете за партньор, спокойно можете да не се тревожите от евентуална изневяра.

Оранжево

Почитателите на оранжевия цвят обичат сексуалните фантазии. Гледат на сексуалния акт като на едноактна пиеса, в която те са звездите. Предварителната любовна игра е също толкова важна за тях, колкото и любовния акт. Шепнат сладки думи, говорят незначителни, но приятни неща - това им е вътрешно присъщо.

Много често любителите на оранжевото не изживяват оргазъм, но наистина ценят добрия акт. Мъжете имат склонност да дърпат косата на партньорката си, а жените оставят червени резки по гърба на партньорите си.

Кафяво

Ако обичате кафявото, сте наистина много подходящи за партньор. Любителите на кафявото обикновено са топли и дълбоки хора, чувствителни към нуждите и желанията на партньорите си. Сексът може да продължи и цяло денонощие. И не можете да кажете достатъчно често "Обичам те".

Любителите на кафявото се възбуждат от прегръдката до камината, разходката под дъжда и улавянето на снежинките с език. Нуждаят се от много време и лично пространство, когато правят любов. Но чувствата им са такива, че една груба дума може да сложи край на връзката.

Сиво

Сивият цвят е предпочитан от хора, които са нерешителни. Те не могат да се развълнуват от нищо, в това число и от конкретен цвят, и затова избират неутрален. Мъжете, които предпочитат сивото, гледат на секса като на облекчаване на напрежението - нито повече, нито по-малко. Не се чувстват ангажирани след приключването на акта.

За жените това не е правене на любов, а просто полово сношение. И то поради една от двете причини: да направят компания на партньора си или да забременеят. Отбелязват всяко несъвършенство на акта, докато се извършва и след приключването му. Когато са партньори на любител на друг цвят, те смятат чуждата изневяра за спасение. Когато са омъжени за човек, който също предпочита сивото, бракът е много успешен.

Синьо

Любителите на синьото са чудесни сексуални партньори. Те са страстни и чувствителни към нуждите на другия човек. Гледат на правенето на любов като на изящно изкуство и стилът им е елегантен. Мъжете, които обичат синьото, приличат на концертриращи пианисти, деликатно обсебващи партньора си, както биха го направили с малък роял. Жените, които харесват синьото, обичат секса напълно. Те са вълнуващи партньори, но страстта им би могла да се сравни по-скоро с приливна вълна, отколкото със страстна агресивност.

 И мъжете, и жените харесват любовната игра и времето след акта толкова, колкото и самия акт. В брака любителят на синьото е чудесен партньор - никога не се насочва към задоволяване на потребностите си извън семейството.

Бяло

За хората, които предпочитат белия цвят, сексът много често изглежда мръсен. Те са пуритани по природа. Гнусят се от френската целувка и не искат и да чуят за правене на секс на дневна светлина. Жените, които обичат бялото, се събличат под завивките. Мъжете се къпят преди и след сексуалния акт. Тези хора все още използват умалителни имена за гениталиите си.  yellow.bg

 

 


Сходни връзки

ТЕСТ: Сексуалната ви същност, според цветовете, които обичате | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди