изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 05:01 EEST
Регнум: Разпадна се “оранжевата” коалиция в Украйна    
По светаКиев. Депутатът от “Блока на Юлия Тимошенко” (БЮТ) Игор Рибаков и представителят от пропрезидентската партия “НУ-НС” Юрий Бут подадоха молби за напускане на парламентарните групи на мнозинството.

Това съобщи днес председателят на украинския парламент Арсений Юценюк, след което закри днешното заседание на Върховната Рада, предаде агенция Регнум.
Споразумението за създаване на парламентарна коалиция между групите на БЮТ и “НУ-НС” бе подписано на 29 ноември 2007 г. от 227 депутати, като за мнозинство в украинския парламент са необходими 226 представители.
Агенция "Фокус"

Партията на регионите настоя за сформирането на нова управляваща коалиция в Украйна
06 юни 2008 | 11:48 | Агенция "Фокус"
Киев. Партията на регионите настоя за сформирането на нова управляваща коалиция в Украйна, след като днес двама депутати напуснаха коалицията между Блока на Юлия Тимошенко /БЮТ/ и „Наша Украйна-Народна самоотбрана” /НУ-НС/, предаде „ПроУа”.
Според Партията на регионите до месец трябва да бъде сформирана нова коалиция, която да определи състава на новия украински кабинет.
До момента в управляващата коалиция в Украйна имаше 227 депутати. След напускането на двама коалицията става недееспособна, тъй като за приемане на решение в парламента са й нужни 226 гласа.

 


Сходни връзки

Регнум: Разпадна се “оранжевата” коалиция в Украйна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди