изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 01:50 EEST
Йордан Бакалов: Държавата остави кризата да я управлява    
ПарламентСофия. Неспособността на правителството да се справи с кризисни ситуации е очевидна. Когато има криза, тя трябва да бъде управлявана, а не кризата те да управлява. Това заяви председателят на ПГ на ОДС Йордан Бакалов

в кулоарите на парламента, предаде репортер на Агенция “Фокус”. „Не може да се остава с впечатлението, че държавата в лицето на правителството отсъства. Това не са само впечатления, а реалности”, заяви Бакалов. „На управляващите трябва да им е ясно, че Емел Етем не бива да управлява това ведомство, което часове след инцидента в Челопечене, не може да даде информация”, каза депутатът. По думите на Бакалов – вицепремиерът и министър на извънредните ситуация Емел Етем трябва да подаде оставка. „Липсата на координация и струпване на хора около мястото на взрива са недопустими. Аз не виждам смисъл от МИС – когато капнат няколко капки дъжд, виновен им е Господ; когато стане такава ситуация, екипи – липсват. Освен катастрофата, която е станала с взрива, се създава паника”, заяви Бакалов.
По думите му – от Министерството на отбраната също са постъпили безотговорно. „Не може да не знаеш какво има в собствения ти склад”, категоричен бе депутатът. Той допълни, че и военният министър Николай Цонев трябва да подаде оставка.
На въпрос на „Фокус” дали може да се стигне до вот на недоверие заради днешната криза, Бакалов отговори: „Вот така или иначе ще има. Това може да бъде прибавено към мотивите”.
Марта МЛАДЕНОВА
 


Сходни връзки

Йордан Бакалов: Държавата остави кризата да я управлява | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди