изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:28 EET
Вашите дванадесет мъже    
Хороскоп Няма лоши любовници, има неподходящо време

За да не стане интимния ви живот еднообразен и скучен, можете да научите наизуст Камасутра, да си купите скъпо постелъчно бельо или да усвоите основите на еротичната кухня. А можете просто да правите любов с ... дванадесет различни мъже.
Разбира се, в преносен смисъл. Никой не ви съветва да сменяте мъжете като носни кърпички. Но възползвайки се от принципите на астрологията, вие можете да откриете у своя възлюбен дванадесет съвсем различни начина на поведение.

Защо е толкова скучно?
Като правило семейните двойки правят любов по едно и също време: вечер преди сън или сутрин. Именно откук според астропсихологията идва еднообразието и скуката в интимните отношения.
В Древния Изток мъдреците са смятали, че животът е даден на човека, за да намери своя час на Бика – времето, когато нашият основен инстинкт е в истинския си пик.
Съвременните астролози предполагат, че става въпрос не за един час, а за два. Именно на такъв период се сменят “дежурните” планети на небето. И под влиянието на Венера вашият възлябен ще бъде един човек, но щом само във встъпи в правото си палавникът Юпитер, неговото поведение ще бъде съвсем различно.
И така, за да разнообразите своя интимен живот, като начало опитайте да смените обичайното време за сексуални занимания. Запитайте се какво именно не ви достига в интимните отношения: духовна близост, романтика, страст или техника?
Според астрологичните часове намерете времето, когато вашето интимно желание ще има всички шансове да се изпълни. И направете така, че ритъмът на вашия всекидневен живот да не пречи на интимното ви щастие.
Например, вместо да изпращате съпруга си на пазар в неделя следобяд, устройте му романтичен полуден с всички произтичащи от това последствия. По-сложно ще бъде, ако прецените, че трябва да се любите например в четири часа през нощта. Но и тогава можете да намерите изход. Например да не си лягате изобщо. Направете си пикник сред природата, разходка под луната и т.н. Да си отспите винаги ще успеете.

Марс – от 3 до 5 сутринта
ТОРЕАДОР
Вашият любим също като тореадор се втурва в бой. Минимум разговори, максимум инициатива. Този страстен мъж е много уверен в себе си и ви удивлява с най-различни интимни ласки. Впрочем, в астрологията това време символизира началото на новия живот. Не случайно през тези два часа на бял свят се появяват най-много деца.

Венера – сутрин от 5 до 7
РОМЕО
Ето сега ще ви влезе в работа и романтичното бельо и нежният пламък на свещта. Обстановката трябва да бъде предразполагаща, отношенията – нежни. Пред вас е цяла вечност. И вашият Ромео няма да пожали усилия и старания, за да подари на своята Жулиета итинското щастие.

Меркурий – от 7 до 9 сутринта
ГЕРОЯТ-ЛЮБОВНИК
За него сексът е логическо продължгение на дружеската беседа. Важното е да не се скучае. За тази цел той ще се постарае да подгрее вашата интимна близост с разни проникващи в душата думички. Това е времето на смелите сексуални фантазии и ярките еротични преживявания.

Луна – от 9 до 11 сутринта
КАЗАНОВА
Не в смисъл, че често сменя жените. Просто в тези часове мъжът знае как да угоди на дамата на свото сърце. Всевъзможни ласки, нежни думи  в ухото, премрежен поглед, незабележимо докосване. И разбира се, отработена до съвършенство любовна техника.

Слънце – от 11 до 13
ВИКИНГ
Той не си губи напразно времето за нежни слова и жестове. Но затова пък в интимната игра с този партньор вие можете да откриете в себе си такива тайни резерви, за които дори и не сте подозирали. Имайте превди, че по това време на деня партньорът забелязва всяка подробност: счупения нокът, мазола на лявото краче. Затова преди да се отправите на любовно пътешествие със своя Викинг, се постарайте да се приведете в пълен порядък. Би било добре леко да поукрасите чувствата, които изпитвате в този момент. Слънцето е “за” всякакъв род преувелечения и обещава следващия път всичко да бъде още по-добре.

Меркурий – от 13 до 15
ПЕДАНТЪТ
В леглото е скучно с него. Сексът по това време е нещо стандартно. Никакви сюрпризи, никакви неочакваности. На човека озказва влияние не утринния игрив и лекомислен Меркурий, а дневният – практичен и съвсем неемоционален. С една дума, по-добре е по това време да се обсъждат планове за бъдещето, отколкото да се прави секс.

Венера – от 15 до 17
ДЖЕНТЪЛМЕН
Неговата тактичност и възпитание се проявяват дори и в леглото. “След тебе, скъпа, възкликва той, ако почувства, че вие сте далеч от оргазма. Той е нежен, ласкав, умен и поетичен. Така че не се удивлявайте, ако по време на любовната игра той започне да ви цитира “Чудно мигновение”. А веднага след секса ви поднася кафето в леглото. Това не е просто мъж, а мечта.

Плутон – от 17 до 19
ГОСПОДИН ХИКС
Под неговата непроницаемаска се крие най-сексуалният любовник. Жалко, че по това време господин Хикс е на работа. Но нали има и почивни дни. Не канете гости по това време. Не планирайте никаква работа. Неговите интимни възможности сега са безгранични. Той с удовоствие ще експериментира, за да достави на своята жена максисум удоволствие. От дамата на неговото сърце се иска само едно: през цялото време да се прави, че отказва, да се опитва да се измъкне. Ловът – ето кое ще доведе партньора да предела на удоволствието.

Юпитер – от 19 до 21
ПАЛАВНИКЪТ
Не се учудвайте, ако ивзведнъж под възглавницата ви изскочи жаба добре поне, че е пластмасова или партньорът ви започне да си играе с лампата, докато сте в банята. Това съвсем не са “просташки шеги”, а намеци: защо да не се позабавляваме, скъпа. Впрочем, ако вие сте се опитали на сериозно или на шега да го закарате в леглото, докато той гледа телевизия, знаете, че това е невъзможно. Юпитер е властна планета. Той не обича, когато инициативата тръгва от жената. Но какво ви чака в постелята? Преди всичко - весел секс. С шеги, закачки и известна доза припряност. Вярно, че и резултатът накрая може да се окаже повече смешен и по-малко приятен, отколкото би ви се искало.

Сатурн – от 21 до 23
СУХАРЪТ
Вие по всякакъв начин гледате да се присламчите към него, а той казва: “Уморен съм, пък и утре съм рано на работа”. Никой няма да чуе вашите преживявания и емоции. Сатурн прави хората по-сухи и практични. Впрочем, по това време сексът е възможен. Нали повечето хора правят любов преди сън. Но такъв секс не е дълбоко интимно преживяване, а просто съпружески дълг.

Уран – от 23 до 1
ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ
Той е готов да беседва с вас на всякакви теми, да обсъжда планове, да ви развлича с най-новите анекдоти. Но леглото съвсем не занимава неговите мисли. Единственото, което може да промени ситуацията, е неочаквано стечение на обстоятелствата или някакъв сюрприз. Ако в това време вие изведнъж му подарите нова вратовръзка или на хоризонта се появи опасен съперник, който също претендира за вашето внимание, тогава Приятелят ще може да погледне към своята Приятелка със съвсем друг, много по-заинтересован поглед...

Нептун – от 1 до 3
РОМАНТИКЪТ
Никаква агресия, никакво усилие, само такт, нежност и максимум емоционална топлина. Ето това е сексът, от който ние получаваме истинско удоволствие не само от физическото сливане на телата, но и от пълното съединение на душите, на висше, космическо варнище.

Това действа безотказно

Има някои неща, които могат да настроят любимия на нужната вълна, независимо от влиянието на коварните планети. И така, безотказно действат:
* червеното бельо;
* леката, изтънчена и с любов сервирана вечеря;
* макияжът (лек, без пудра и фон дьо тен);
* “случайно” забравеното еротично списание ,
* похвалата или дори лъжата (мъжете също понякога обичат с ушите).

MagicAura

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

ЕЛАТЕ В ГРУПАТА ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl

 


Сходни връзки

Вашите дванадесет мъже | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди