изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 08:14 EEST
”Безследно изчезнали” в български вариант    
Новини
Вече шест месеца полиция и роднини издирват без резултат бургаския бизнесмен Стоян Стоянов.


Управителят и съсобственик на фирма \"Гранити\" ООД инж. Стоянов изчезна мистериозно в нощта на 6 март 2008, след като паркирал колата си пред жилището си в Бургас, съобщава Дарик.
Оттогава се води разследване, но все още няма никакво развитие по случая, не е открита дори следа и никой не се обадил да поиска откуп за Стоянов. На специална пресконференция вчера роднини и колеги на изчезналия бизнесмен отново помолиха медиите да публикуват снимката му и телефонните номера, на които срещу възнаграждение се очакват надеждни сведения за злополучното събитие.
\"Недопустимо е в 21 век в една правова държава - член на Европейския съюз, да продължават безследно да изчезват хора\", се казва в съобщението им. На телефони 0888 104096 и 0888 104125 близките на Стоянов очакват всеки, който може да даде повече информация за случилото се. \"Гранити\" е един от най-големите дистрибутори на строителни материали в Бургаска област.
Точно 4,5 месеца след изчезването на Стоянов също толкова мистериозно изчезна и 28-годишният софиянец Румен Динев, познат в интернет-форуми като Декстър. Фотографът-любител излязал с колата си от вилата на родителите си на 21 юли т.г и оттогава следите му се губят. Както и при Стоянов, няма искане за откуп, нито каквато и да било следа за изчезването на Динев.  dir.bg
 


Сходни връзки

”Безследно изчезнали” в български вариант | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди