изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:41 EEST
УТИ БЪЧВАРОВ ЗАМЕСИ 6-КИЛОГРАМОВО КЮФТЕ В ЕКО ШОУ    
ЛюбопитноКметълът Цонко Цонев сготви и нахрани Руслан Мъйнов и каварненския зет Малин Кръстев

Невероятно шоу спретнаха в понеделник вечерта на площада в Каварна каварненският градоначалник Цонко Цонев и гостите на града Ути Бъчваров и ЕКОПАК. Пред погледа на гости и жители на морската община Ути Бъчваров замеси 6-килограмово кюфте, което после раздаде на децата на Каварна. В купона, събрал на площада мало и голямо, се включи и градоначалникът Ц. Цонев, който спретна невероятно вкусен кебап от свинско вайс филе в специална марината и паста. Докато демонстрираше кулинарните си умения около тигана, Цонев на глас обясни пред множеството рецептата и начина на приготвяне. Досущ като котараци около тиганите се усукваха актьорите Малин Кръстев и Руслан Мъйнов, които Цонев нахрани със своя специалитет. Запазен от суетнята пред котлона реши да се пробва и Любо Нейков, който също е чест гост на рок столицата. Под вещото ръководство на кулинарния спец Ути Бъчваров Нейков спретна като прощъпалник в кухнята омлет със сирене и лук.
Участие в шоуто взеха малки и големи, като неговото мото "Бъди модерен! Събирай разделно!" донесе много смях и настроение на всички участници. Всички присъстващи участваха и в томбола за голямата награда на ЕКОПАК - контейнер за разделно събиране у дома. Спектакълът бе част от турнето на пътуващите екипи на ЕКОПАК в 90 общини - партньори. Целта на кампанията е да мотивира хората да разделят отпадъците и да допринесат за чистотата и благосъстоянието на своя град.
 


Сходни връзки

УТИ БЪЧВАРОВ ЗАМЕСИ 6-КИЛОГРАМОВО КЮФТЕ В ЕКО ШОУ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди