изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-19 @ 07:18 EEST
ТРАГЕДИЯ В ОУ "ХАН АСПАРУХ"    
Новини

Четвъртокласник издъхна преди началото на часовете днес

Истинска трагедия разтърси рано сутринта четвърти \"б\" клас на ОУ \"Хан Аспарух\". Момченце от класа издъхна пред очите на съучениците си. 10-годишният Гошко пристигнал към 7.50 часа и влязал в класната стая, за да се приготви за час, разказа временно изпълняващата длъжността директор Росица Илиева. Изведнъж обаче паднал и отначало другите деца помислили, че се шегува.



Когато обаче видели, че не помръдва, децата се уплашили и хукнали да викат класната, която била в учителската стая за дневника преди първия час, който започвал в 8.00 ч. \"Веднага зедно с други колежки отидохме. Видяхме, че не си е глътнал езика.Едната започна да му прави масажи, друга го заливаше с вода, правихме му и изкуствено дишане. Обадихме се на Бърза помощ и на родителите. Бащата дойде преди линейката и го изнесе на ръце на тревата пред училище. Тогава дойде и линейката и лекарите направо там, на тревата го масажираха и вдишваха с някаква помпа\" - сподели още разстроената Илиева, като допълни, че детето по принцип много боледувало и страдало от астма. От лекари научихме, че по първоначална данни от аутопсията причината за смъртта на малчугана е астматичен статус. Нямало друга видима причина за трагичния край, но по-точно ще стане ясно едва, след като са готови хистологичните резултати. Съучениците на Гошко не са на училище.
Редакцията на НДТ изказва искрените си съболезнования на близките на починалото дете!
 


Сходни връзки

ТРАГЕДИЯ В ОУ "ХАН АСПАРУХ" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ТРАГЕДИЯ В ОУ "ХАН АСПАРУХ"
Автор: Anonymous да 2008-10-04 @ 23:10 EEST
predstavi si kultura pomislili 4e se 6eguva kolko sme tolerantni to tova si e nasledstvo

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди