изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 21:14 EEST
Смъртта на Ахмед Емин - коментарите (ОБЗОР)    
Коментари Смъртта на Ахмед Емин предизвика коментарите на голяма част от българските политици.

София. Вчера бе намерен мъртъв началникът на политическия кабинет на лидера на ДПС Ахмед Доган – Ахмед Емин. “Нелепо ни напусна колегата Ахмед Емин – началник на кабинета на председателя на Движение за права и свободи. Ще го помним с изключителната му скромност, такт и внимателно отношение към всеки, със струящия жив хумор и отговорността, която влагаше в работата си”, се казва в писмо на ДПС до медиите. Поклонението пред тленните останки на Ахмед Емин ще бъде утре (19 октомври) около 14 часа в родния му дом в с. Козица, община Попово, област Търговище.
Смъртта на Ахмед Емин предизвика коментарите на голяма част от българските политици.

Коментарите:
Има много политика в самоубийството на Ахмед Емин, поне по първоначалната информация, която излиза около него. Това каза пред Агенция “Фокус” Яне Янев, независим народен представител, лидер на партия „Ред, законност, справедливост” , помолен за коментар на събитията от снощи, когато стана ясно, че началникът на политическия кабинет на Ахмед Доган – Ахмед Емин е открит мъртъв с огнестрелна рана в сграда на улица „Беловодски път” в столичния квартал „Бояна”.
„Като лидер на „Ред, законност, справедливост” (РЗС) и депутат искам да изкажа съболезнования към неговото семейство и неговите близки. Това е едно изключително тежко събитие не само от гледна точка на човешката драма, но и като политически знак. От РЗС считаме по това, което до момента е изнесено от органите на МВР, че това самоубийство не е битово и не е свързано с някакви неща, които са извън служебните ангажименти. Считаме, че е редно разследването да стигне до край и всички подробности да намерят ясно отражение в обществото и да бъдат прозрачни”, заяви Яне Янев.
Яне Янев каза още, че до момента не е станало известно – има ли оставени някакви писмени материали – какво е предизвикало това действие от страна на самоубилия се. „Считаме, че не може на работното му място мисълта за самоубийството да е дошла просто ей така, по някакво хрумване, моментно, то е предизвикано от нещо. Искаме подбудителите на това самоубийство час по-скоро да бъдат разкрити, за да се разбере дали това е класическо самоубийство или е режисирано. За нас от РЗС има много политически мотиви, много скоро Политическият съвет на РЗС ще излезе с декларация по случая”, каза още Яне Янев.

* * *
В момента върви разследване. Нищо повече не мога да кажа - това каза пред журналисти в Габрово Юнал Лютфи, заместник-председател на ДПС, предаде репортер на Агенция \"Фокус\". Юнал Лютфи бе запитан за коментар във връзка със снощния инцидент, при който началникът на кабинета на Ахмед Доган - Ахмед Емин, бе открит мъртъв с огнестрелна рана в кв. \"Бояна\".

* * *
Народният представител от ДПС Йордан Цонев пристигна заедно с Юнал Лютфи на конгреса на НДСВ в Габрово, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Цонев категорично отказа коментар пред журналисти, които се опитаха да го попитат за снощния инцидент, при който началникът на политическия кабинет на Ахмед Доган – Ахмед Емин бе открит мъртъв с огнестрелна рана. „Не очаквайте да коментирам трагедия, много ви моля”, обърна се Йордан Цонев към журналистите.
Лидерът на ДПС Ахмед Доган няма да пристигне на конгреса в Габрово. Станимир Илчев каза, че ДПС ще бъде представено от Юнал Лютфи.
От коалиционните партньори в зала „Орловец” пристигна депутатът Румен Петков. Очаква се лидерът на БСП Сергей Станишев.

* * *
Изключително неприятен инцидент за един млад човек. Според мен – докато не приключат процесуално-следствените действия, не знам защо навсякъде се лансира тезата, че е самоубийство. Това каза пред Агенция “Фокус”
Цветан Цветанов, председател на ГЕРБ
. Цветанов бе помолен за коментар на инцидента от вчера, когато стана ясно, че началникът на политическия кабинет на Ахмед Доган – Ахмед Емин е открит мъртъв с огнестрелна рана в сграда на улица „Беловодски път” в столичния квартал „Бояна”.
„Има две възможни версии при намирането на труп – едната е самоубийство, другата – убийство. Компетентните органи трябва да извършат всички процесуално-следствени действия и след това да може да се коментира дали е самоубийство или – убийство”, каза Цветан Цветанов.
По думите на Цветан Цветанов – става дума за „един от силните, най-приближени хора до г-н Ахмед Доган”. „Поводът за посещението в „сараите” и начинът, по който се е провеждало това мероприятие, може да е провокирало – или да се извърши убийство, или да е предприето самоубийство от този млад човек. Явно има някакво вътрешно напрежение в средите на ДПС, за да прибегнат най-приближените хора на г-н Доган до този начин, при който всички вчера бяха потресени от това, което се случва”, каза още Цветан Цветанов.

* * *
Полицията твърде бързо пусна версията в публичното пространство, че Ахмед Емин се е самоубил, каза за Агенция „Фокус” депутатът от ДСБ Атанас Атанасов, член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание.
Според него от МВР дори не са съобщили точния адрес на инцидента, a определено ставало ясно, че Ахмед Емин е намерен мъртъв в т. нар. „сараи на Доган”. Депутатът се изрази метафорично за инцидента.
„Аз бих казал без да знам подробностите, че явно в ДПС бушоните вече не издържат на напрежението. Идва време, в което ще се търси отговорност за всички безобразия, обръчи от фирми, кражби и т.н.”, каза Атанасов. На въпрос може ли да се търси политически мотив при смъртта на началника на политическия кабинет на лидера на ДПС - Атанасов посочи, че логиката води не до политически, а по-скоро до мафиотски мотив. Според него високото напрежение в ДПС се намира в самите мафиотски среди. „Възможно е да има някакво значение и това, че от ДПС са обезпокоени, че губят покровители”, каза той. Атанасов не обвърза пряко инцидента със скандалите в ДАНС и замесването на ДПС.

* * *
Ахмед Емин без съмнение е един от най-информираните хора за ръководството на ДПС - каза пред Агенция “Фокус” Цвятко Цветков, бивш секретар на МВР и член на Висшия съвет на БСП. Той бе помолен за коментар на случилото се вчера, когато че началникът на политическия кабинет на Ахмед Доган – Ахмед Емин бе открит мъртъв в сграда на улица „Беловодски път” в столичния квартал „Бояна”. „Това е поредният трагичен случай с фигура, която е важна в много посоки, поне за Движението за права и свободи (ДПС) и за Ахмед Доган. Съжалявам за станалото. Второ - поне по оскъдните данни, които до сега се появиха в публичното пространство, нямаме основания да не вярваме на главния секретар на МВР – комисар Павлин Димитров и хората от МВР и Следствието, които са били на огледа на местопроизшествието. Трето – Емин без съмнение е един от най-информираните хора за всичко около Ахмед Доган, неговите отношения, неговите срещи, неговите връзки, защото, най-малкото, той му е правил ежедневно програмата на тези срещи и тези отношения, и той е бил носител на достатъчно информация за лидера на ДПС. Така че – ДПС се лишава от един организатор и от един много информиран човек, каквото и да е станало с него. И най-важното, четвърто – в цялата тази работа трябва да се търсят причините за този акт. Дали са индивидуални причини от лично естество или са свързани с нещо друго – с неговата работа и дейност около ръководството на Движението за права и свободи”, каза още Цвятко Цветков.

* * *
МВР допусна голямата грешка да обяви, че смъртта на началника на политическия кабинет на лидера на ДПС Ахмед Емин е заради самоубийство.
Това каза пред Агенция Фокус” депутатът от ДСБ Елиана Масева, член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание.
„Не може да се обявява, че става дума за самоубийство, тъй като обикновено до този извод се стига, когато се проверят всички възможни версии и категорично се докаже, че не е убийство”, каза Масева. Според нея вътрешното ведомство е постъпило непрофесионално и тенденциозно, тъй като ранното съобщаване на версията за самоубийство навежда на мисълта, че някой иска да прикрие факта на смъртта.
По думите й: „Напълно е възможно да има политически връзки при инцидента, това е една от версиите, но след като МВР обяви смъртта на Емин като самоубийство, аз се съмнявам, че ще се работи по истинските версии. Сега могат да се правят много връзки, тъй като Ахмед Емин не е случаен човек.
Той е човек, който знае много и се намира най-близо до Ахмед Доган и до обръчите от фирми”.
Депутатът обясни, че този случай ще се отрази отрицателно върху мнението на Европейската комисия за работата на българското МВР, тъй като „и без това чакаме много остър и критичен доклад и една от причините МВР да обявява самоубийства - и на Ахмед Емин, и на проф. Стойчо Раданов, е точно страхът, че в изводите си Европейската комисия може да допълни тези два случая”.
Според Масева и двата случая ( бел. на ред. смъртта на Ахмед Емин и тази на съдебния лекар проф. Стойчо Раданов), при които се обявява самоубийство като основна версия, ще се дадат отражение върху мнението на Европейската комисия, защото „те не са случайни явления и може да се пренесат в политическата сфера и престъпността на политиците, които управляват в България”.

Смъртта на началника на политическия кабинет на Ахмед Доган – Ахмед Емин е изключително неприятно събитие, за което не мога да правя коментар, освен да изразя съпричастност към загубата на близките. Това заяви в седмичното-обзорно публицистично предаване „Метроном” на радио “Фокус”-Пирин
депутатът от НДСВ Снежана Гроздилова
. Според нея трябва да се оставят компетентните органи да си свършат работата. „Много е жалко, че стига и до такива прийоми за прекъсване на живота. Не мога да си представя насилие, но не е изключено и такова. Версии по случая може много да се градят, най-лесно е всичко да се политизира”, допълни депутатът. По думите на Гроздилова за успокоение, както на гражданите, така и роднините трябва да се стигне до истината, каквато и да е тя.

* * *
Нека не превръщаме една трагедия в начин за постигане на политически интереси, заяви eвродепутатът от групата на ПЕС Илияна Йотова, която участва в 15-тата отчетно-изборна конференция на районната организация на БСП „Надежда” в София. Пред Агенция „Фокус” Йотова обясни, че не познава лично открития вчера мъртъв началник на политическия кабинет на лидера на ДПС Ахмед Емин. Тя обаче посъветва политиците да се въздържат от тълкувания по случая, защото става въпрос за трагедия и докато компетентните органи не си свършат работата и не излязат със становище, предварителните изказвания са извличане на дивиденти.
„Не мога да коментирам случая, аз познавах Ахмед Емин като спокоен и уравновесен човек и не мога да изразя каквито и да е коментари относно случилото се”, каза от своя страна депутатът от \"Коалиция за България\" Румен Овчаров.

* * *
Разследващите служби трябва да си свършат работата, защото не може от един оглед да установиш дали става дума за самоубийство или склоняване към самоубийство или друго престъпление. Това каза за Агенция Фокус”
депутатът от БНС Борислав Българинов, зам.-председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание
.
Депутатът изрази съжаление за загубата на роднините на Ахмед Емин, който вчера беше намерен мъртъв в кв. \"Бояна\".
„Не бива да се правят прибързани изводи, защото сме се наслушали и нагледали на такива заключения още преди да е започнало разследването. Трябва да се проведат необходимите действия, за да се установи дали има намеса на трети лица в случая или наистина това е решение на самия човек”, коментира Българинов.
Направените прибързани заключения по случая не говорят добре за МВР, като по този начин може да се оказва и сериозно влияние върху работата на дознателите. Не могат да се правят изводи, преди да е приключило следствието и дознанието, категоричен бе той.
Според Българинов много често при случаите на самоубийство, се оказвало, че всъщност става дума за склоняване към самоубийство.

* * *
Не вярвам, че синът ми се е самоубил. Разстреляли са го. Това каза
Емин Хюсеин, баща на простреляния вчера началник на политическия кабинет на Доган - Ахмед Емин
. Никой в родното му село Козица, община Попово не може да проумее тъжната вест, предаде БНТ.
В селото, където не работят стационарните телефони, а мобилен имат кметът и неколцина старци, все още тънат в догадки за случилото се. Дори близките на Ахмед Емин знаят само това, което снощи са научили от телевизията. В родната му къща са 79-годишния му баща, който от 11 години живее сам. Мъжът видимо се крепи, но отказва да проумее смъртта на сина си.
Емин Хюсеин, баща на Ахмед Емин заяви: \"Отчаян съм. Безвиновен човек – разстреляха го\".
На въпрос: \"Смяташ, че не се е самоубил\", Емин Хюсеин отговаря: \"Дума да не става. Какво е направил, че да се самоубие. Той не беше алчен човек. Не участваше в далавери\".
Дипломираният юрист Ахмед Емин живял в Козица до 1996 г., докато бил кмет на селото. След това става лидер на структурата на ДПС за Търговищка област, а от 8 години живее и работи в София.
45-годишният Ахмед Емин е семеен. Без бащина закрила оставя 3 невръстни деца - синът Ясин и дъщерите Фелиз и Елив, се казва още в информацията на телевизията.

* * *
Възможно е разследванията на обръчите от фирми да са повлияли на психиката на началника на политическия кабинет на лидера на ДПС Ахмед Емин. Така депутатът от Коалиция за България Георги Близнашки коментира пред радио „Фокус” – Смолян смъртта на началника на политическия кабинет на ДПС. \"Започнаха процеси, които трябва да получат развитие. Започнали са сериозни проверки на имуществото на водещи политически партии и от тази гледна точка може да се търси връзка със смъртта на Ахмед Емин”, заяви Близнашки.

* * *
Не бих могъл да коментирам смъртта на началника на политическия кабинет на Ахмед Доган – Ахмед Емин. Това каза за радио “Фокус”- Видин председателят на Областния съвет на ДПС във Видин Николай Тодоров. \"Само преди седмица се видяхме с него и разговаряхме в кабинета на Касим Дал, когато се подготвяхме да пътуваме за младежкия събор в Шумен. Той бе много сериозен и свестен човек\", каза Тодоров. Областният лидер на ДПС посочи, че се е свързал с Касим Дал и други хора от ръководството на ДПС в София, но все още никой не знае нищо около смъртта на Ахмед Емин. \"Предполагам, че в близките дни разследващите служби от МВР ще си свършат работата и ще се произнеса. Изказвам съболезнованията си на неговото семейство и съжалявам за загубата на Ахмед Емин\", заяви Тодоров.

* * *
Желанието на близките на Ахмед Емин е той да бъде погребан в Търговище, каза за радио \"Фокус\" - Пазарджик Ахмед Юсеин, народен представител от ДПС. В момента сме пред Градска прокуратура и чакаме разрешение да получим тялото, за да може то да бъде откарано в Търговище. Като гръмнати сме всички. Не очаквахме това да се случи. Ахмед Емин ми беше приятел и това, че вече го няма много ми тежи, каза също Юсеин. Според него личен мотив за самоубийството на Емин е малко вероятен, тъй като той е имал семейство с три малки деца, в което е живеел спокойно, без скандали. Самият Емин е бил спокоен, тих, скромен и затворен човек. По повод събитията непосредствено преди самоубийството на Емин, народният представител Ахмед Юсеин коментира, че вчера Ахмед Емин не се е срещал с Доган. \"Той е чакал Доган, но не е успял да се срещне с него. Обадил му се е, но Доган е обяснил, че довършва последната част от изказването си, подготвяно за конгреса на НДСВ. Емин е останал да чака долу и след това го е направил, не знаем защо\", каза също Юсеин.

* * *
Не може да се действа както прави нашето Министерство на вътрешните работи – още отишли, не отишли, и веднага обявяват даден случай за самоубийство. Това е една човешка трагедия, която действително е най-тежка за семейството му, но има и доста знаци. Това каза пред Агенция “Фокус” председателят на Парламентарната група на ОДС Йордан Бакалов по повод смъртта на Ахмед Емин, началник на политическия кабинет на ДПС Ахмед Доган. „Безспорно Ахмед Емин е един от най-информираните хора за делата на Ахмед Доган, а оттам, респективно, и на Движението за права и свободи. От тази гледна точка идва въпросът - кое е това нещо, което би предизвикало такъв голям стрес, за да посегне на живота си този човек (Ако е вярно това, което казват, защото не мога да се съглася веднага с констатациите на Министерството на вътрешните работи, че става дума за самоубийство). След като разследването току-що е започнало, няма как да направиш подобен коментар, и то - за човек, който е толкова добре информиран за лидера на Движението за права и свободи, направо да кажеш, че е посегнал на живота си, без да провериш всичко останало около него”, каза Йордан Бакалов.
„Има и доста знаци. Не зная дали той е живеел постоянно там, но все пак е посегнал на живота си, (или някой му е помогнал да го направи), точно в „Сараите”. Тези Сараи, които подлежат на проверка и на разследване как са придобити, с какви средства са изградени... Освен това, при подобен акт, обикновено всеки самоубиец оставя някакво писмо, някакво послание, последен документ... Не е ясно дали изобщо е имало такова писмо. Аз лично си задавам въпроса – кой е човекът, който го е открил първи в банята? И да не би случайно този човек така, леко да е попрочистил, ако има нещо такова? Без да бъдем много мнителни, но ситуацията е много комплицирана и не може така, както е в стила на нашето Министерство на вътрешните работи – веднага първоначално да заключи, че това е самоубийство. Като обявиш предварително нещо като свършен факт, после тази версия не ти дава възможност да работиш по другите версии. Има много въпросителни в този случай”, заяви Йордан Бакалов.
На въпрос за това, че през миналата седмица доста се разшумя около скандала с Държавната агенция „Национална сигурност” и ролята на ДПС, Йордан Бакалов заяви: „Очевидно трябва да стане нещо много шокиращо, за да може човек да пристъпи към такъв акт... В един момент, доколкото самият Ахмед Емин, бидейки като „дясна ръка”, може би би следвало доста от имуществото да се е водило на негово име, а не – на Ахмед Доган. Може да се каже, че е държал информация номер едно за ДПС, организирал е срещите на Доган, явно е организирал и бизнеса му, след като е участвал във фирмите... В този случай той се явява като един „предпазител” на Движението за права и свободи, с оглед на проверките, с оглед на информацията, която е придобита за техните имущества. Може и в тази посока да се разглежда”, каза още Йордан Бакалов.

* * *
Самоубийството на Ахмед Емин, началник на политическия кабинет на Ахмед Доган, е много озадачаващо. Това заяви пред радио “Фокус”-Кюстендил
народният представител от Българска нова демокрация /БНД/ Ваня Цветкова
. По думите й човек трябва да се намира в абсолютна безизходица, за да посегне на живота си. „За мен човек, който няма психическо разстройство много трудно може да посегне на живота си”, допълни Цветкова. Според нея, имайки предвид и самоубийството на проф. Раданов, който работеше по случая Белнейски, то може да се каже, че в държавата има хаос и допълни, че с всички тези инсценировки и акции, които се направиха в Дупница, от БСП се правят, че не осъзнават каква е ситуацията в България. „Ние сме в криза преди световната криза. Като се има предвид, че тя ще ни засегне много повече, защото сме слаба държава, то не искам и да си помисля какво ще се случи на българските граждани”, подчерта Цветкова. Според нея българските граждани не могат да се чувстват защитени от органите на МВР, след като „въпросните Галеви не са приели сериозно поканата на шефа на МВР в Кюстендил комисар Караджов”.

* * *
В последните месеци МВР се занимава с психотерапия, а не с факти, което е изключително лошо с оглед на възможностите, които вътрешното ведомство трябва да има. Това не е случайно и е продиктувано от факта, че МВР е зависима от управлението по един скромно безобразен начин. Преди да се разследват факти около смърттта на Ахмед Емин и да е ясно за какво става дума, не трябва да се правят изводи. Това каза за Агенция „Фокус”
председателят на Българска нова демокрация (БНД) Николай Свинаров, член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание
. Според него скандалът в ДАНС няма нищо общо със смъртта на Ахмед Емин, който беше намерен мъртъв вчера, а основната версия на МВР е самоубийство.
„На мен, както предполагам и на останалите български граждани, много ми се щеше, вместо да има други публични изяви и обяснения, лидерът на ДПС Ахмед Доган да обясни какво мисли по въпроса за смъртта на Ахмед Емин. Ахмед Доган е човекът, който стоеше най-близко до жертвата, така че трябва да има едно обяснение за станалото”, посочи Свинаров.
„Колкото и да е тъжно това събитие, то няма да се отрази на обществено-политическия живот на България, това му е лошото - че нищо не му се отразява, в това число и такива трагедии”, каза той.

* * *
По повод смъртта на Ахмед Емин, секретар на кабинета на Ахмед Доган,
евродепутатът Метин Казак
каза, че е видял Емин предишния ден весел и спокоен, предаде БНР. Евродепутатът определи смъртта на Ахмед Емин като много трагичен момент. По думите му Емин е бил уважаван, особено в Търговище, където е бил областен лидер на ДПС.

* * *
Нищо не мога да коментирам, за смъртта на Ахмед Емин научих снощи от новините по телевизията, каза за радио “Фокус”- Видин Петър Димитров, председател на Областния съвет на МДПС - Видин и общински съветник. Той посочи, че смъртта на Ахмед Емин е загуба за ДПС.
“Ахмед Емин бе един от доблестните хора в движението, участвал активно във всички процеси, развиващи се в ДПС. Съжалявам и изказвам своите съболезнования на семейството му”, заяви младежкият лидер на ДПС във Видин. Според него много от техните членове нямат обяснение за това, което се е случило и очакват официалната версия от разследването.

* * *
Трябва да бъде свален депутатският имунитет на лидера на ДПС Ахмед Доган и да бъде разпитан още следващата седмица във връзка със смъртта на началника на политическия му кабинет - Ахмед Емин. Това каза пред Агенция “Фокус” председателят на “Атака” Волен Сидеров.
Депутатът коментира смъртта на Емин с думите: “Аз нито мога да кажа какво е станало, нито мога да коментирам нещо, за което нямам информация. Според мен до този момент Ахмед Доган вече трябваше да бъде извикан в Прокуратурата, да му бъде поискан имунитетът следващата седмица и той да дава показания - както и Касим Дал, както и останалите от върхушката на ДПС. Защото аз съм казвал не веднъж – за мен това не е партия, за мен това е мафия и в тази мафия се действа по мафиотски. Там има класическо сливане на власт, подземен свят, черни пари, престъпни групировки, турска мафия, за което аз съм сезирал и ДАНС. Така че този случай би трябвало да изправи във фокуса на вниманието преди всичко г-н Ахмед Доган. Той е този, който трябва да бъде издирен. Аз не знам, защо той се е скрил. Този човек в нелегалност ли е? Защо не бъде издирен? Защо не дава показания? Защо не е разпитван във връзка с това убийство? Защо Доган не е разпитван в Прокуратурата до момента?”
“Гледах репортаж с баща му на Емин, който казва, че е изключено той да се самоубие. Чух мнение и на други хора, които казват, че е изключено да се самоубие. Всичко това дава основание за съмнение. Доколкото разбирам също от изявления на хора, били някога близки до ДПС, този човек е бил много пряко свързан, много плътно свързан с Доган – негов много доверен човек, негова връзка със спонсори, с различни линии на преплитане на пари и интереси. Така че има достатъчно основания за съмнения, че може да е убит”. Ето защо Сидеров бе категоричен, че ще поиска да се свали имунитетът на Ахмед Доган и да бъде разпитан в прокуратурата, ако това не се случи до следващата седмица. “Необходимо е незабавно главният прокурор да поиска сваляне на имунитета му, за да бъде разпитан, да се направи проверка на всички обръчи на фирми, да се направи проверка на всички имоти, в които Доган се разполага и в които, както разбирам е убит Емин”, заяви Сидеров. Според него трябва да се направи сериозно разследване около Ахмед Доган. “Аз смятам също така, че има връзка със събитията в ДАНС. Фактът, че Ахмед Доган много истерично защити уволнения там Драшков и вероятно това е бил неговият чадър в ДАНС и след като този чадър падна, явно Доган се чувства уязвим. По тази причина е възможно да е изгорял бушонът Емин”, коментира Волен Сидеров. “Чувал съм, че този служител на ДАНС е закрилял Доган и неговите връзки с така наречените нечисти сделки. Отстраняването на този служител вероятно прави по-уязвим Доган и тъй като този човек Емин е много навътре с много такива съмнителни връзки, е логично той да бъде отстранен, за да се прекъсне тази връзка. Такава логическа хипотеза изграждам, но нека вече едно сериозно разследване да я потвърди или отхвърли”, каза още лидерът на “Атака”.
 


Сходни връзки

Смъртта на Ахмед Емин - коментарите (ОБЗОР) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди