изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:08 EEST
Емин бил ключът към Доган    
Политика
Ахмед Емин беше ключът на тайните на Ахмед Доган. Всеки, който искаше да стигне до лидера, трябваше да говори с Емин.


Това заяви пред БНР бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай по повод смъртта за началника на кабинета на лидера на ДПС Ахмед Доган, предаде БГНЕС. Емин е бил прекалено лоялен, беше изключителен интелект, каза още Осман Октай. Той допълни, че председателят на ДПС винаги е тайнствен, скрит и избухлив.
Трябваше да има много повече публичност, а не тайнственост, отговори бившият политик от най-близкото обкръжение на Доган на въпрос дали наистина Емин се е самоубил. Той апелира към ръководството на ДПС да бъде казана цялата истина, за да се разсеят съмненията за убийство. Според Октай тази тайнственост не бива да руши държавността. В ДПС настъпва страх, това ще вреди на психиката на хората в партията, каза още Осман Октай.
Има пряка връзка между уволнението на зам.-председателя на ДАНС Иван Драшков и самоубийството на Ахмед Емин, обяви пред БНР депутатът от ДСБ Асен Агов. Според него покойният Емин е бил човекът, който е движел черните каси на ДПС, както и че смъртта му е свързана със събитията в ДАНС. Асен Агов заяви, че изчезналото дело „Лиани“ трябва да бъде представено във вътрешната комисия в Народното събрание. Предложението за това ще бъде внесено в понеделник.
За мен тази седмица сложи моралният край на тази коалиция, категоричен е Агов.
Случаят с Ахмед Емин напомня на случая с генерал Илия Кашев, много приближен на Тодор Живков, който се самоуби, каза пред БНР Димитър Иванов, издател на в. "Земя" и бивш ръководител на VІ управление на Държавна сигурност. Той припомни, че заради недоброто поведение в обществото на сина на Тодор Живков - Владимир, е бил обвинен генералът от самия първи в държавата. Кашев като човек честолюбив и отговорен се самоубил, посочи Иванов.
dir.bg
 


Сходни връзки

Емин бил ключът към Доган | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди