изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:43 EEST
Не можело да се каже, че Емин се е самоубил    
Ред и сигурност
На този етап не можем да кажем, че Ахмед Емин се е самоубил. Това ще стане известно след като получим резултата от аутопсията и всички лица, които са били на мястото на инцидента са разпитани.


Това заяви говорителят на Софийска районна прокуратура Руси Алексиев, цитиран от БГНЕС.
Той допълни, че в законно установения срок, след като бъдат събрани всички доказателства, държавното обвинение ще излезе и ще оповести дали Емин се е самоубил или става въпрос за умишлено убийство. На въпрос кога ще бъдат обявени резултатите от събраните доказателства, Алексиев отговори: „Има минимален двумесечен срок за разследване. Като изтече ще бъдат обявени резултатите. Прокуратурата ще се ангажира с окончателно становище, чак след като бъдат извършени всички възможни процесуални действия.“
Прокурорът съобщи още, че вече са разпитани всички свидетели на инцидента на ул. „Беловодски път“ 46 в столичния квартал „Бояна“ в петък, когато Емин беше намерен мъртъв. Той не пожела да съобщи дали депутати са давали информация за трагичния инцидент, както и дали са взети показания от лидера на ДПС Ахмед Доган.
Алексиев заяви още, че предсмъртно писмо не е в прокуратурата. „Не, нямаме го. Ами то какво да прави в прокуратурата? То трябва да се изследва дали е от Емин, ако го има, и така нататък“, коментира прокурорът.
Според неформалния лидер на ГЕРБ Бойко Борисов случаят трябва да се наблюдава лично от главния прокурор Борис Велчев.
Дир.бг
 


Сходни връзки

Не можело да се каже, че Емин се е самоубил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди