изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:07 EET
БРАЗИЛСКО И ФРЕНСКО СА НАЙ-ХУБАВИТЕ ДУПЕТА НА СВЕТА    
Мис & Мистър
Мелани Нунес Фронковяк и Сайба Бомботе са новите победители в световния конкурс „Покажи ми твоето „Слоги”. Достойно представяне на Биляна Йотовска и Мартин Медникаров


В Париж приключи финалът на световния конкурс „Покажи ми твоето „Слоги” (известен още като конкурс за най-хубавото дупе на света), организиран от младежката линия „Слоги” на прочутия гигант за бельо и бански костюми „Триумф”. Победители станаха 20-годишната Мелани Нунес Фронковяк (Бразилия) и 27-годишният Сайба Бомботе (Франция). Всеки от тях получава по 15 000 евро плюс едногодишен рекламен договор със „Слоги”, а заедно с това и изключителна застраховка на скъпоценните задни части.

Събитието се проведе в парижкия спортен център “Club Quartier Latin” и бе водено от легендарния бивш водещ на „MTV” Рей Кокс. В изключително оспорваното състезание участваха 45 конкуренти от 26 страни от целия свят. Българските финалисти – Биляна Йотовска и Мартин Медникаров се представиха достойно и елиминираха половината от участниците, като достигнаха до полуфинала.

Журито беше председателствано от ослепителната Адриана Карембьо – топмоделът с най-дългите крака в света, а сред членовете се открояваха прославения френски астронавт от Европейската космическа агенция Паоло Несполи, който летя в космоса с бельо "Слоги", оригиналният художник Стан Мърмър, шефът на френското издание на списание "FHM" Ломиг Гийо, Майкъл Райс от "Invista" (компанията, която е собственик на материята "Licra"), Томас Херайнер - управляващ директор на "Слоги" и миналогодишните победители на финала в Мюнхен - нашата чаровна сънародничка Кристина Димитрова и румънеца Андрей Андрей.По време на шоуто беше показана и най-новата колекция бельо и бански костюми на „Слоги”, пролет-лято 2009 година. Конкурсът и артистичната програма се състояха на сцена, специално построена върху басейна на елитния спортен клуб, а кабинките за преобличане и неизбежните интериорни атрибути за салоните за плуване бяха находчиво използвани в оригиналната сценография.

Пред камерата и микрофона на Любомир Стойков и оператора Румен Ганев застанаха Адриана Карембьо, новите победители Мелани Нунес Фронковяк от Бразилия и Сайба Бомботе от Франция, българските финалисти Биляна Йотовска и Мартин Медникаров, Кристина Димитрова и др. Подробни интервюта и репортажи очаквайте в онлайн списанието “Fashion Lifestyle Magazine” и в популярното ТВ предаване за стил „Огледала”.

Снимки:

1. и 2. Най-хубавите дупета на света – победителите в конкурса на „Слоги” Мелани Нунес Фронковяк от Бразилия и Сайба Бомботе от Франция.
3. Мелани Нунес Фронковяк, Сайба Бомботе и Адриана Карембьо след обявяването на резултатите от конкурса на „Слоги”
4. Българските финалисти Биляна Йотовска и Мартин Медникаров
5. Адриана Карембьо и Любомир Стойков
6. Мелани Нунес Фронковяк и Любомир Стойков

 

Любомир Стойков

fashion-lifestyle.ne

Биляна Йотовска дефилира по бельо на финала на модно ревю

Биляна Йотовска свали всички дрехи

Дупе N1 в БГ Биляна Йотовска иска да е най-секси на Земята

Българката с най-секси задни части ще ни представя в Париж

”Най-секси дупе на света” Кристина снима гола фотосесия

Кльощави или пухкави жени жадуват мъжете

Боят с пръчки на голо е перфектният начин за лечение на всичко

 


Сходни връзки

БРАЗИЛСКО И ФРЕНСКО СА НАЙ-ХУБАВИТЕ ДУПЕТА НА СВЕТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди