изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:10 EET
Запазено за мъже Отключи градината с целувка    
Здраве Отключи градината с целувка

Разбрахме, че я харесваш „гладка като нектарина“. Разбрахме също и че понякога изпитваш леки затруднения в опитването, облизването и изобщо – консумирането й.

А правилното ядене на плодовете е важно не само за добрата ти фигура, а и за добрия... сън да речем, някъде около два часа след като сте си легнали.


Спираме с плодово-зеленчуковите истории и го даваме направо – няколко съвета как да избегнеш основните неудобства, когато си решил да я смаеш с устни.


Създай си удобства


Класическия вариант, в който тя лежи на леглото, а ти си някъде долу под одеялото е меко казано неудобен.


Никак не си мобилен, чудиш се как точно да си сгънеш врата и разни такива, които всъщност си ги знаеш.


За да ти е по-лесно, а и тя да не усеща напрежението ти (да, да, жените усещат, независимо, че в този момент точно имат други разнообразия), можеш да сложиш под дупето й няколко възглавници.


Повдигането на таза всъщност на нея ще й хареса много, защото се променя позицията на цялата долна част на тялото, а това значи разнообразие.


Вместо да слагаш ръцете под гърдите си и да изглеждаш като жадно кученце-сукалче, включи ги и тях в цялата тъй чудесна дейност.


Можеш да сложиш едната си длан в долната част на корема й и леко (леко!) да я натискаш от време на време. Така ще спреш и конвулсивните й движения „нагоре-надолу“, а тя от това ще откачи. Сериозно.


Другата ръка или по-скоро няколко пръста от нея трябва да се включат в момента, в който на теб вече езика ти се е схванал и имаш чувството, че няма да можеш да пиеш нищо в следващите три дни.


Гледал си филми, да не обясняваме и ние. Комбинацията между езика и пръстите трябва да е много нежна и плавна и изобщо забрави поне в първите 4-5 минути за всякакви груби движения.


Можеш също да я сложиш да седне на масата или да коленичиш пред нея докато седи на стол. На теб ще ти е супер по-удобно, а тя ще се почувства като принцеса.


Създай си техника


Преди малко споменахме кученцето-сукалче, сега пак за него ще си говорим. Ти Не си кученце-сукалче.


Не се опитвай само и единствено с език да постигнеш завидна скорост, от която на нея накрая ще й стане абсолютно безчувствено.


Използвай и устни и пръсти, понякога едно силно издишване на топъл въздух там може да е достатъчно да полудее.


Виж, всъщност не можем да ти дадем някакви точни съвети в стил „прави едно, прави две“, защото колкото жени има, толкова са и предпочитанията им.

Пробвай различни движения и я слушай, то е ясно кога й харесва и кога не. Не се притеснявай да сменяш движенията когато се измориш. В крайна сметка е важен и пътят, не само целта.


Сигурни сме, че на теб ти идват отвътре тия движения, защото си далече от абсолютен пън.


Само да не забравим – в момента, в който усетиш, че тя ще свърши всеки момент, а ти знаеш, че не можеш и секунда повече да си движиш езика, моментално смени „оръдията на труда“.

Какво ще стане ли? Ще видиш

ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ

Само за мъже: Женската сексуалност

Сънища за секс

Как да запазим любовта в семейството си? Любов до полуда? Да, но само за просветени!

99 секс факта, които никога не си чувала

Секс игри в домашни условия - част I

Елексирът на младостта е сексът

Сексът - терапия за всеки ден

 


Сходни връзки

Запазено за мъже Отключи градината с целувка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди