изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 06:52 EEST
Голата ни поетеса Теа утешава САЩ    
Любопитно Русокосата палавница от известния със свободомислещите си красавици град Плевен Теа украси корицата на американското списание Playboy's Natural Beauties. Тя ще утеши американците за страшните при тях последствия от кризата, а като дойде и при нас се надяваме да се завърне и Теа, която е щастливо женена в Америка.

Image
Русокосата палавница от известния със свободомислещите си красавици град Плевен Теа украси корицата на американското списание Playboy's Natural Beauties. Тя ще утеши американците за страшните при тях последствия от кризата, а като дойде и при нас се надяваме да се завърне и Теа, която е щастливо женена в Америка. Ние от години следим русокосото миньонче и дори чрез наши автори, тя дебютира в публичното пространство. Това се случи в един прекрасен летен ден, когато тя се съблече гола пред една бирария в Борисовата градина, край бул. Васил Левски “ в София, за да чете стиховете си. Стана лека, но дълга верижна катастрофа, а десетината бачкатори, които по това време копаеха канал, си изпуснаха до един кирките и лопатите. Те бяха толкова ошашавени, че дори в първия момент не започнаха да свиркат и дюдюкат. Е, после си наваксаха.

Click to see real size
Теа нашумя и с нежното си приятелство с най-едрогърдата наша моделка Диана Великова. Тя често излизаше с волейболната легенда Любо Ганев и всички им се дивяха, защото бяха наистина чудна гледка. Лупо спокойно можеше да я носи в джоба на сакото си. Двамата отричаха да имат връзка. Теа честичко и упорито преследваше млади красавици по заведенията и въобще обръщаше повече внимание на своя пол. Сега младата поетеса Гери нашумя със сайта си “Голи думи”, но истината е, че голата поезия у нас тръгна от Теа.
vip-bg.info
 


Сходни връзки

Голата ни поетеса Теа утешава САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди