изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:53 EEST
4 нови експертизи по делото ”Ахмед Емин”    
Ред и сигурност
С 2 месеца да бъде удължен срокът на разследването за смъртта на Ахмед Емин. Това е поискала наблюдаващата прокурорка Детелина Йотова от градския прокурор Николай Кокинов, пише в. “24 часа”, цитиран от БЛИЦ.


Причината е, че в двумесечния срок няма да са приключили следствените действия. По делото са назначени 4 нови експертизи – психиатрично-психологична, ситуационно-балистична и 2 графически – тройна и единична, съобщи прокурор Йотова. Предмет на последните две изследвания са документи, иззети от разследващите. Заключенията по тях ще подпомогнат психиатричната експертиза, която трябва да изясни душевното състояние на Емин непосредствено преди да предприеме фаталната стъпка.
За прословутото предсмъртно писмо графолозите вече са се произнесли в друго изследване. Те са категорични, че е писано от него. До момента по делото са дали показания около 30 свидетели, уточни прокурор Йотова. Предстои разпит и на други. Установено е, че последният човек, с когото Емин е разговарял по телефона, е служител във фирма. Последният пък, видял жив Ахмед Емин, е министърът на земеделието и храните Валери Цветанов. Той е дал показания по делото. Още в началото бе категорично доказано, че Емин сам се е прострелял със законно притежавания си пистолет. Делото се води за склоняване към самоубийство, но до момента не са открити никакви доказателства в тази посока, коментира прокурор Йотова.
Според нея все още не са ясни причините, поради които началникът на кабинета на Доган е посегнал на живота си. Нямаме никакви данни те да са свързани с проблеми в семейството или някакво заболяване, каза прокурор Йотова. Не е открита и фамилна обремененост в рода на Ахмед Емин. Разследването не разполага с доказателства в деня на смъртта си той да е имал конфликт с някого, да е бил обиден или засегнат от нещо. Дир.бг

Мохамед Реджеб в интервю за това дали е имало сценарий за убийството на лидера на ДПС

Осман Октай: БСП ще извади Доган от властта

Методи Андреев в разговор относно скандалните факти около ДПС

Доган бил на косъм от смъртта

Доган имал 5 мъжки секретарки

ДАНС и прокуратурата ще проверяват ДПС

Бивш кадър на Доган: Вземахме рушвети от мафиоти

10 въпроса за Ахмед Емин

Дарител на ДПС: Доган владее $1 млрд.

Ахмед Емин се подписвал вместо Доган

Не съм оповестил \"писмото\" на Ахмед Емин

Миков оправда ”първите думи” за смъртта на Емин

 


Сходни връзки

4 нови експертизи по делото ”Ахмед Емин” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди