изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:57 EET
2-в-1 Оргазъм на квадрат    
Здраве Коя е последната еротична капка, която ще докара кръвта ти до точката на кипене и ще прелее чашата на похотливото ти удоволствие над ръба? Всъщност капките са 2... в 1. Не, няма да ти правим реклама на кафе. Само ще ти подскажем как да получиш оргазъм на квадрат. И така, поръчай си още довечера „Едно двойно, моля!“

Веднага бързаме да ти кажем, че не става дума за двукратно верижно прекосяване на финиша. Това дали мултиоргазмите съществуват и имат ли те почва у нас, е един друг въпрос. Доста спорен на всичкото отгоре. И ние този път няма да се ровим в несигурните еротични  територии, а ще заложим на безспорната похотлива фактология, с която разполагаме с днешна дата. А именно, че има два пътя, по които можеш да щурмуваш върха на удоволствието:

Вътрешновагинален
По който може да си драпаш нагоре дълго и безуспешно, без да ти стигнат сили да забиеш победоносно знаме... пардон, въздишка на оргазменото било. Така де, до момента, в който не открихме G-точката, нещата при „обикновената“ вагинална фрикция се случваха на принципа „тука има, а тука най-често няма“ оргазъм. А сега вече стана възможно да се постигне разтърсващ финал с помощта на малко по-специфичен ъгъл на проникване. Вторият,

Външно***ален
път към пика на удоволствието ти може да е доста по-къс, обаче пък е и доста по-трънлив и стръмен. Не за друго, а защото рискуваш да попаднеш на другарче по легло, което да е останало с впечатлението, че ***алната стимулация е особен вид спа процедура, с която е срамота един себеуважаващ се мъж да е наясно. За щастие похотливото просвещение по света и у нас стори доста в тази насока и еротичната еволюция разкри на мъжете един безспорен факт – човек и майсторски да прави секс (откъм издръжливост, разбира се), ако иска да докара партньорката си абсолютно сигурно до финала, трябва да се постарае да обърне внимание точно на външната й точка на удоволствието. И мнозинството от мъжете взеха, че си научиха урока. Евалла!

Невероятната комбинация
Дотук добре. Обрисуваната силно обнадеждаваща общооргазмена картина обаче съвсем не означава, че ние жените станахме презадоволени и предоволни. Както обича да казва една позната (Илияна, 32 г.): „В секса, както във всичко друго на този свят, няма перфектно изпълнение. Винаги може и още!“. Какво да се прави, лакомията си е чисто човешко качество и де факто е двигател на прогреса. В този ред на мисли защо да не направим поредната крачка нагоре по скалата на удоволствията?! Просто е като 1+1=2. Трябва само да съберем двата вида познат оргазъм за нова феноменална, фантастична по размери финална точка. Сладка, зашеметяваща и разтреперваща... точно все едно гаврътваш на екс двойно кафе рано сутрин и то те удря директно в главата и те разтърсва цялата. Ето как да заредиш в кафеварката на тялото си ударната доза похот 2 в 1!

Основни положения
Без тях просто няма да можеш да дирижираш нещата като хората... или още по-зле, тотално ще изпуснеш положението от контрол. Понеже както прекрасно знаеш, тъкмо малките камъчета обръщат колата. И така, какво да имаш предвид от чисто „технологична“ гледна точка, преди да се впуснеш в експеримента.

1.  „Когато най-сетне тръгнах с Миро, не можех да повярвам колко е дървен в леглото – разказва Мариела (24 г.). - Бяхме в една компания дълги години и той беше типичният женкар, гаджетата му се лепяха като мухи на мед и до една твърдяха, че е ненадминат в секса. Е, с мен не се получи нищо. Той просто не усещаше какво трябва да направи.“ Предвид твърденията на всички останали дали пък повредата не е била само в телевизора на Мариела? Най-вероятно да. Истината е, че дори когато извадиш късмет да попаднеш на мъж, който да не бърка понятията „спа“ и „секс“, пак ще се наложи да обясняваш. Просто защото и най-добрият спец в еротично отношение не разполага с парапсихични способности.

2. Имай предвид, че макар да е по-безпроблемно достижим – все пак въпросната зона е лесно достъпна, на показ е и може да се експлоатира по всевъзможни начини при наличие на елементарното еротично образование, за което стана въпрос - чувственият финал, достигнат по пътя на външната стимулация, е значително по-слаб. Просто защото другият тип оргазми, плод на вълшебното специално G-място с размер на еднолевка на предната вагинална стена, са с вътрешен епицентър. И със съответно по-висока приливна вълна, която разтърсва значително по-голяма зона плът.

3. Следователно смесването на двете различни по тип и място на пораждане приливни вълни ще „залее“ максимум площ от тялото ти, изтръгвайки най-голямото възможно количество наслада.

4. Въобще не си въобразявай, че този тип смесено о-о-оргазмено изживяване ще донесе невероятни чувствени дивиденти само на теб! Тъй като вътрешно-външната техника изисква редуването на различен тип стимулация, това автоматично забавя темпото, с което твоят човек се приближава към края. И на другия ден той с чиста съвест ще може се похвали пред приятели, че снощи е поставил егати рекорда от еди-колко си часа, а те ще цъкат с възхищение.

5. Също така краят на въпросната маневра носи двойна доза удоволствие и за двама ви. Колкото и да не ти се вярва, чувствата на наслада ще са абсолютно взаимни ... и равнопропорционални. Просто защото гледката на жена, изцяло потопена в страстта си (разпалена не от нещо друго, а от собствените му виртуозни умения!!), действа по-силно и по-сигурно даже от виагра на всеки мъж. И като види как ти изживяваш двойно по-разтърсващата и главозамайваща крайна точка (в никакъв случай не потискай реакциите си!), половинката ти автоматично ще те последва в чувствения водовъртеж на екстаза.

Как да го постигнеш с „направи си сама“
За да изключиш възможността да стане еротичен гаф, който после дълго време да се чудите как да загладите с твоя човек, най-добрата презастраховка е да предприемеш първоначално смесено оргазмено разузнаване насаме. Самосиндикалният тест ще ти покаже точно кои похотливи въженца в тялото си трябва да подръпнеш и как да го направиш, за да достигнеш двойната нирвана. И после просто ще по(дс)кажеш наученото на гаджето си. 

За начало се излегни удобно и се отпусни. Настрой мислите си изцяло на еротична честота и започни ласки в бавно темпо на бедрата и зоната на скута. Без да бързаш, се наслади на начина, по който възбудата постепенно се трупа в тялото ти, като опитваш различен тип докосвания, за да установиш кои от тях ти действат най-силно. Когато чувствените ти нива значително се покачат, увеличи леко силата на натиска и темпото и се съсредоточи върху ерогенната си зона № 1, докато усетиш как тялото ти се запътва устремно към финалната права.

Преди да си прекосила крайната линия, премести ръката си от външната точка на удоволствието върху G-точката. Ако не си съвсем сигурна къде се намира тя, ето как да я издириш: обърни дланта си нагоре и пъхни пръст в себе си, после внимателно започни да опипваш с масажни движения, докато усетиш място кожа с по-различна текстура, наподобяваща гъба. Сигурен знак, че си го намерила, е усещането, че те залива гореща вълна възбуда... която често бива съпроводена от усещането, че ти се ходи до тоалетната (тъй като G-точката е разположена близо до пикочния мехур, обикновено се появява лъжлива нужда да уринираш, която изчезва след няколко секунди).

И така, да приемем, че вече си открила вътрешното си бутонче за гореща наслада. Докато го изследваш и усещаш как възбудата ти отново се покачва, възобнови стимулацията на ***а с другата ръка (още по-добре, ако замениш пръста на първата ръка с вибратор). Остава само да синхронизираш двете ръце и да забързаш темпото, за да достигнеш разтърсващ, експлозивен край.

Забележка: На теория звучи фасулски просто, но на практика невинаги се получава от първия път. В никакъв случай не се притеснявай, просто опитай пак.

Как да включиш и гаджето си в екшъна
След като си пределно наясно както с общата чувствена технология на маневрата 2 в 1, така и със специфичния тип ласки, които действат особено подкосяващо коленете лично при теб, вече си готова да приобщиш и половинката си към каузата „едно двойно“.
Следната еротична конфигурация ще улесни максимално нещата първия път: ти лягаш на леглото по гръб с крака, висящи от ръба, и пъхваш няколко възглавници под задните си части, за да повдигнеш таза. Гаджето ти застава прав или на колене - в зависимост от ръста си и от височината на леглото - и влиза в теб, като телата ви образуват прав ъгъл. Той не бива да се привежда твърде много напред, защото на един бъдещ етап ще ти трябва място да се пресегнеш към скута си. След като е вече в теб и с всяко движение стимулира G-точката ти, за което помагат подпъхнатите възглавници, повдигащи таза ти, го накарай да не прекъсва тласъците, докато не почувстваш как приближаваш крайната точка... После го помоли да спре и да застине неподвижно и пред погледа му започни бавни горещи автоласки по цялото си тяло с чувствен център горещата ти телесна зона № 1 (за максимално сладостно мъчение може да му забраниш да те докосва в този момент). Когато той не може да издържа повече, превключете на поредната порция G-екшън. И продължете да редувате твоето самозадоволяване и неговите тласъци, докато толкова не се разгорещиш, че не се наложи да слееш двете движения, за да вкусиш най-сетне финалната порция наслада. Гаранция, че тя ще е главозамайваща!

Вече си по-напред с 2 в 1 материала?
Значи си усвоила блестящо „смесената“ тактика в мисионерската поза? Браво, получаваш „Отличен (6)“! А сега опитай да вдигнеш мъ-ъ-ничко по-високо еротичната летва, като видоизмениш похотливата конфигурация с една идея по-раздвижена и по-страстопораждаща поза. Супер благодатна за случая опция е кучешката. Докато си на четири крака и гаджето ти се движи в теб, пенисът му по естествен начин уцелва G-точката ти, така че остава само да извиеш горната част на тялото си и да я опреш в (таблата на) леглото за опора, за да може спокойно да се пресегнеш към скута си. Освен всичко останало това е супер благодатна от разкрепостяваща гледна точка поза, защото ти де факто си с гръб и ти е много по-лесно да отпуснеш докрай юздите на еротичното си самозадоволяване. Друг, не по-нискостоящ в оргазмено отношение вариант, е да накараш половинката си да свърши цялата „мръсна“ работа, като хванеш ръката му и я насочиш към външната си гореща телесна точка, а за себе си оставиш единствено задачата по вътрешно-външното о-о-о-звучение.

„Когато и последната ти капка похотливо търпение се изпари, слей двете движения. Комбинацията ще те доведе до невероятно експлозивен финал.“

www.cosmopolitan.bg

В СВЕТА НА ЕРОТИКАТА

Красивите жени сумилират оргазми

Запазено за мъже: Превърни я в секс-богиня

Запазено за мъже Отключи градината с целувка

Сънища за секс

СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО!

СЕКСЪТ ВЪВ ВОДА

Еротична терапия на плажа, под душа

Елексирът на младостта е сексът

СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ

ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ

Анимирани Sex пози

 


Сходни връзки

2-в-1 Оргазъм на квадрат | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди