изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-06 @ 07:34 EEST
Наказателна акция на Бербо и Юнайтед срещу УБА    
СпортОтборът на Манчестър Юнайтед победи с 5:0 като гост състава на УБА в мач от 23-ия кръг на Висшата лига и излезе еднолично на върха с актив от 50 точки. Българският национал Димитър Бербатов вкара попадение и се отчете с асистенция, преди да бъде заменен в 77-ата минута от сърбина Тошич.


Головото шоу откри Бербатов в 22-ата минута на срещата, когато защитата на домакините от УБА изглеждаше като циркаджийска трупа. Отлично двойно подаване между Карик и Бербатов позволи на българския нападател да се разпише в трети пореден мач за "червените дяволи" с мощен шут.

В 40-ата минута на срещата дойде и един от ключовите моменти. Безумно влизане на Пол Робинсън в краката на Парк му изкара директен червен картон и затрудни усилията на домакините да се противопоставят на шампионите. Резултатът не закъсня и само след четири минути една безумна грешка на вратаря Скот Карсън позволи на Карлос Тевес да отбележи втория гол за гостите.

За отбелязване е и неотсъдената дузпа в 29-ата минута за нарушение на Брънт срещу Невил.

През второто полувреме представлението с марка Юнайтед продължи, а домакините бяха и поуморени. Те се отчетоха с греда на Крис Брънт зад Едвин ван дер Сар в 52-ата минута, но с това и ще се запомнят за деветдесетте минути.

Класическото 3:0 фиксира Неманя Видич с красив удар с глава в 60-ата минута, а малко преди това Бербатов прониза Карсън, но попадението не беше зачетено поради засада. В 66-ата минута Роналдо вкара за 4:0 след подаване на Райън Гигс, който пък получи пас от Тевес.

Петият гол не закъсня и в 74-ата минута Димитър Бербатов асистира на Роналдо за втория гол на португалското крило. След три минути Бербатов беше заменен от Тошич и получи заслужена почивка. 

До края на срещата двата състава доиграха мача и така Манчестър Юнайтед е едноличен лидер с 50 точки.

http://www.sportni.bg

 


Сходни връзки

Наказателна акция на Бербо и Юнайтед срещу УБА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди