изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 07:58 EEST
ОТСТРЕЛВАТ СЕ КАТО ЗАЙЦИ: Стрелба и по футболния бос Юри Галев    
Ред и сигурност
Неизвестни са стреляли късно снощи по автомобила на бизнесмена Юри Галев - президент на футболен клуб „Рилски спортист” – Самоков. Около 2.30 часа в понеделник Галев и брат му Александър подали сигнал в полицейското управление в Самоков, съобщиха от МВР.


По техни думи, малко по-рано било стреляно по автомобил “Фолксваген Голф”, с който пътували. Карал Галев, въпреки че колата на е на брат му. Футболният бос разказал, че двамата се движели от Боровец към село Бели Искър. По непотвърдена информация е стреляно два пъти по колата, съобщи Дарик радио. Няма пострадали при инцидента. По-късно е подадена жалба в районното управление. На сутринта на мястото е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство, работата по случая продължава, уточниха от МВР. През 2002 година Галев беше арестуван заради отвличане на две момичета от бар в Боровец. Жена от заведението тогава сигнализирала полицията, че Галев насила е вкарал девойките в колата си. Полицаите открили Галев в апартамента му в столичния квартал "Света Троица". Едно от момичетата подаде жалба, че е било отвлечено от Юри Галев. Другото обаче заяви, че се е качило по собствено желание в колата. Година по-рано футболният бос отново беше обвинен за отвличането на 31-годишен мъж пред Трета градска болница в София заради неиздължен заем. Тогава Галев дори беше обявен за издирване от полицията. И в двата случая обаче вината му не беше доказана в съда. През септември миналата година около президента на "Рилски спортист" отново се разшумя, след като наби съдията на мача на юношите старша възраст срещу ЦСКА. dir.bg

Нарковойна!

ПОРЕДНО ПОКАЗНО УБИЙСТВО В БЪЛГАРИЯ

Стреляха по Юри Галев

През изминалата нощ е стреляно по автомобила на бизнесмена Юри Галев, научи Дарик радио. Инцидентът е станал около 02.30 часа след полунощ между курорта „Боровец” и село Бели Искър. Юри Галев е пътувал заедно с брат си в лек автомобил „Фолксваген”. Двамата не са пострадали при стрелбата.

Дарик научи, че по бизнесмена е стреляно два пъти, но той не е пострадал. След инцидента той е отишъл в полицията и е подал жалба. В РПУ – Самоков се води досъдебно производство по случая.

Юри Галев е президент на футболен клуб „Рилски спортист” – Самоков. Той е и стар познайник на полицията. Обвиняван е в организиране на престъпни групи, отвличания и хулигански прояви, повечето от които - по футболните стадиони. През август 2001 година Юри Галев бе обявен за издирване от СДВР заради отвличането на 31-годишен мъж в София. Похитителите задигнаха и колата на жертвата "Фиат Типо". Часове по-късно се обадили по мобилния телефон на съпругата на мъжа с искане за 15 000 лева откуп. Разследването тогава установи, че организатор на престъпната група е криминално проявеният Юри Светославов Галев.

Година по-късно, през януари 2002 година, Галев отново бе задържан по обвинение в блудство. Президентът на ФК "Рилски спортист" бе задържан на 21 януари след сигнал, че отвлякъл две танцьорки от еротик-бар в "Боровец".

На местните избори през 2007 г. Юри Галев бе избран за общински съветник в Самоков от листата на партия "Атака".  dariknews.bg
 


Сходни връзки

ОТСТРЕЛВАТ СЕ КАТО ЗАЙЦИ: Стрелба и по футболния бос Юри Галев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди