изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:10 EET
Любов : 5 грешки, които жените правят в леглото    
Любопитно Какво прави една жена страхотна в леглото? И кой друг може да даде отговор на този въпрос, ако не мъжът. След много допитвания до мъже с различни професии и възгледи получихме отговора. Те ни посочиха единодушно кои са 5-те женски гряха в секса. Дори да можеш да се усучеш в 56 пози и да знаеш наизуст Кама Сутра, никога няма да спечелиш любовника на твоя живот, ако допускаш някоя от долупосочените грешки.

1. Жените не знаят достатъчно за секса

Какво казва Той: Тя започва да се превзема и глези, когато се опитвам да й обясня как да ме докосва, за да ме възбуди. Може да си мисли, че е сладко, но всъщност се обиждам, че е толкова невежа, а същевременно не й пука за това дали изпитвам удоволствие.

Мнението на специалиста: Той е прав - жените се нуждаят от малко повече знания по анатомия. Това, което възбужда един мъж, не е задължително да възбужда друг. Сексът е като машинопис. Можеш да седиш пред компютъра и да удряш по клавиатурата с два пръста. Но никога няма да станеш толкова добра, колкото тези с десетопръстната система - изкаралите курса по машинопис. Купи си различни книги за секса и се учи. Веднъж след като усвоиш основните познания по анатомия, започни да експериментираш, поиграй си с горещите точки – докосвай партньора, докато изпита истинско удовлетворение.

2. Жените очакват мъжете да четат мислите им

Какво казва Той: Питах я дали е стигнала до оргазъм и тя ми отговори „не“. Каза ми още, че ако наистина я обичам, съм щял да зная какво наистина иска тя.

Мнението на специалиста: Съжалявам, момичета! Да очакваш любовникът ти да отгатва всяка твоя потребност си е направо смешно. Фактът, че някой те познава добре и иска да ти достави удоволствие, не означава, че държи кристална топка в ръцете си и може да отгатне кога си в настроение или кой е най-подходящият момент за теб. Нужно е просто да говориш, да го кажеш на глас, на български....

3. Жените проявяват интерес към секса само в началото, а после го загубват

Какво казва Той: Всеки път е едно и също с всичките ми гаджета. В началото са много навити, а после вече не искат.

Мнението на специалиста: Някои мъже мислят, че жените не се интересуват от секс. Вярват, че в началото дамите само се преструват, докато спечелят обекта на своите желания. Причината обаче е друга. Жените се отегчават от секса, ако той се превърне в нещо предвидимо. А когато си отегчен, е трудно да достигнеш оргазъм и истинско удоволствие Никой не би желал да яде едно и също ястие на обяд например, а какво да кажем за такива двойки, които цял живот следват определени правила и сексуалният им живот се е превърнал в рутина. Всеки път една и съща програма. Така че - прави различни неща: различна поза, нови места, на тъмно, на светло, полуоблечени или абсолютно голи, на фона на музика или без. Лесно е, а въображението върши чудеса.

4. Жените оставят всичко на мъжа

Какво казва Той: Каква е разликата между това да правиш любов с дългогодишната си приятелка и да ядеш сварени спагети? Отговорът е: Поне спагетите се движат и са живи.

Мнението на специалиста: Някои жени просто смятат, че е работа на мъжа да поема инициативата за секса и да е активен. Той е този, който трябва да свърши работата докрай. Ако искаш да си доминираща в леглото, тогава поеми малко инициатива и отговорност. Измъкване си е, ако очакваш само той да е активният, докато ти просто си лежиш по гръб. Поеми инициативата и го прелъсти. Ако искаш наистина да го впечатлиш, го изненадай в момент, когато най-малко очаква.

5. Жените са твърде притеснени от това как изглеждат телата им и забравят да се радват на секса

Какво казва Той: Тя мрази определени пози, защото не изглеждала добре, била дебела, имала коремче, гърдите й изглеждали смешно.


Мнението на специалиста: Повечето мъже не са толкова капризни за това как изглежда тялото на партньорката им. Най-големият критик си оставаш ти. Истината е (а тя е доказана доста отдавна), че твоята идея за перфектно тяло не е неговата. Извивките на женското тяло са наистина страшно секси за мъжа. За тях тялото ти има меки форми, то е топло, женствено и чувствено. Ако правиш секс, но си притеснена за начина, по който изглеждаш - това със сигурност ще намали удоволствието. Изследване в Америка показва, че жените, които харесват тялото си и имат позитивно отношение към него, получават оргазъм два пъти по-често от останалите. Сексът се случва вътре в главата ти. А да бъдеш добър в леглото означава да се чувстваш уверен, да се чувстваш секси и добре с това, което си ти.

Автор и снимки: Bliasak.bg

Cosmo кодекс: Любовта в 25 асоциации

Учени обръщат някои представи за секса

Жените с чувствителни пръсти правят повече секс

Има ли размерът значение

СЕКС-ИЗПОВЕДТА НА КАМЕЛИЯ

Порно-звездата Джи Джи Стийл: Родителите ми не знаят какво работя

Големината на пениса

99 секс факта, които никога не си чувала

Какво наистина искат мъжете: мащабно проучване

10 истини за мъжете

КРАСОТАТА НА ЕРОТИКАТА

Красивите жени сумилират оргазми

Запазено за мъже: Превърни я в секс-богиня

Запазено за мъже Отключи градината с целувка

Сънища за секс

СЪБЛАЗНЯВАЙ КРАСИВО!

СЕКСЪТ ВЪВ ВОДА

Еротична терапия на плажа, под душа

Елексирът на младостта е сексът

СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ

ЛЮБИМИ СЕКС ПОЗИ

Анимирани Sex пози

 


Сходни връзки

Любов : 5 грешки, които жените правят в леглото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди