изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-28 @ 21:33 EEST
Мистериозна огнена топка падна на Земята    
Любопитно Мистериозна огнена топка е падна на земята в щата Тексас през уикенда. Някои хора смятат, че това са останки от първият в историята космически сблъсък на два сателита, който се случи миналата седмица. Други обаче не са на това мнение, а мислят, че извънземните отново ни посещават.

Телевизионна станция от Остин, Тексас е снимала маратон по бягане по това време и е успяла да хване на запис огненото кълбо падащо от небето.
  
  Говорител на полицията в района сподели, че служители на реда и пожарникари все още търсят горящата топка, но от нея няма и следа. Първоначално те получили сигнали за падащ самолет, но изглежда това не било така. В търсенето участвали дори и хеликоптери, но нищо не било намерено.
  
  Основните сигнали са подадени от играчи на голф, които били на близко игрище. Всички те казват, че след като видели падащата светлина, очаквали да чуят взрив или поне сблъсък със земята, но нямало нищо такова.
  
  Чуват се спекулации, че всъщност двата сателита дори не са се сблъскали, а историята прикрива нещо много по-голямо, но за жалост никой не знае какво.  http://some.erogance.eu
 


Сходни връзки

Мистериозна огнена топка падна на Земята | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди